Ξέσπασμα του Καντζούρη: «Θέλουμε ίσα κριτήρια»

Ξέσπασμα του Καντζούρη: «Θέλουμε ίσα κριτήρια»

Sportal newsroom 18:48 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 14.08.2024

Ο Ηλίας Καντζούρης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στάθηκε στη μεγάλη διαφορά των βολών που υπήρχανε στην ήττα της ΑΕΚ αλλά και σε όλο τον Β΄ γύρο της κανονικής διάρκειας της Basket League.

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στάθηκε στη μεγάλη διαφορά των βολών τόσο σε αυτό όσο και σε όλο τον Β΄ γύρο της κανονικής διάρκειας της Basket League κάνοντας λόγο για ίσα κριτήρια.

Η τελική βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs στην Basket League
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:47 - 09.04.2023

Η τελική βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs στην Basket League

Αμετάβλητη έμεινε η βαθμολογία της Basket League μετά την τελευταία αγωνιστική, αφού λίγο - πολύ οι θέσεις των ομάδων που θα συνεχίσουν στα playoffs είχαν ξεκαθαρίσει. Δείτε σε ποια σειρά τερμάτισαν οι ομάδες και τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν στα playoffs για μια θέση στους τελικούς.

«Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας μέχρι τέλους. Έχουμε πάρα πολλά εμπόδια μπροστά μας, ενίοτε και τρικλοποδιές. Για ένα ακόμη παιχνίδι έχουμε 35-10 βολές. Αν δούμε τι γίνεται σε όλο τον δεύτερο γύρο, όπου οι βολές ήταν 100 με... 1.500, καταλαβαίνουμε. Θέλουμε ίσα κριτήρια, δικαιοσύνη και ο καλύτερος να κερδίσει στο γήπεδο», ήταν η δήλωση του Καντζούρη στην κάμερα της ΕΡΤ.