Ξημερώματα Δευτέρας (3/7) φτάνει ο Γκος στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος

i

© Intime

Ξημερώματα Δευτέρας (3/7) φτάνει ο Γκος στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:54 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 14.08.2024

O Nάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος αναμένεται να προσγειωθεί στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/7) στις 1:55, προκειμένου να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Η μεγάλη επιστροφή του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος στον Πειραιά είναι πλέον γεγονός. Ο Αμερικανός γκαρντ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ και πλέον ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα, έπειτα από τη σεζόν 2018-19, όταν και αγωνίστηκε στους Πειραιώτες, υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ. 

Με την κίνηση αυτή ο Ολυμπιακός ενισχύει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή του, καθώς δίπλα στον Τόμας Ουόκαπ, που θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών της Euroleague, προσθέτει έναν παίκτη με εξαιρετικές αρετές στην επίθεση, που έρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης, κατά την οποία κατέκτησε την διοργάνωση, στο Final 4 του Κάουνας. 

Με την εξέλιξη αυτή πλέον ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη δεύτερη μεταγραφή του, μετά από αυτή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τους δύο παίκτες να συνεργάζονται ξανά στον Πειραιά τη σεζόν 2018-19 και πλέον να ανταμώνουν ξανά, υπό διαφορετικές συνθήκες αυτή τη φορά και με στόχο να οδηγήσουν τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση της Euroleague για τη σεζόν 2023-24.

Ο πρώην πάικτης της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να προσγειωθεί στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/7) στις 1:55, προκειμένου να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Κάπως έτσι με αυτό τον τρόπο ο Αμερικανός θα ενταχθεί σε ένα γνώριμο περιβάλλον για εκείνον, το οποίο ξέρει πολύ καλά. 

Tags: