Ο Σλούκας φόρεσε τα πράσινα του Παναθηναϊκού και «λιώνει» στην προπόνηση (pics)

Κώστας Σλούκας

Ο Σλούκας φόρεσε τα πράσινα του Παναθηναϊκού και «λιώνει» στην προπόνηση (pics)

Ηλίας Λαλιώτης 18:04 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 14.08.2024

Ο Κώστας Σλούκας προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς ενόψει της νέας σεζόν, περνώντας πολλές ώρες στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Κώστα Σλούκα στα πράσινα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με το «τριφύλλι να ρίχνει τη μεγάλη... βόμβα του καλοκαιριού, κάνοντας δικό του τον Έλληνα γκαρντ. Έτσι, ο 33χρονος πλέι μέικερ φρόντισε να μπει από «νωρίς» στο κλίμα της νέας του ομάδας, περνώντας πολλές ώρες στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Την σεζόν που έρχεται άλλωστε ο ρόλος του αναμένεται να είναι πολύ σημαντικός στο πλάνο του Εργκίν Αταμάν, με τον Τούρκο προπονητή να δίνει τα... κλειδιά της ομάδας στον Σλούκα, περιμένοντας από εκείνον να ηγηθεί της νέας προσπάθειας. Έτσι, ο διεθνής πλέι μέικερ, με τη σειρά του, έχει πάρει πολύ «ζεστά» τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κώστας Σλούκας στο ΟΑΚΑ

Οι διακοπές ανήκουν στο παρελθόν για τον Σλούκα, ο οποίος περνάει πολλές ώρες στο ΟΑΚΑ, κάνοντας ατομικές προπονήσεις, με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμος για τη νέα σεζόν. Η οποία θα είναι άκρως απαιτητική σε όλα τα επίπεδα, με τον Παναθηναϊκό να έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, φιλοδοξώντας σε επιστροφή στους τίτλους, έπειτα από μια χρονιά που έκλεισε με άσχημο τρόπο για τους «πράσινους».

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια ο Αταμάν θα έχει αρκτούς παίκτες πρώτου επιπέδου στη διάθεσή του, με την παρουσία του Κώστα Σλούκα να δεσπόζει, καθώς θα είναι ο παίκτης που θα έχει το «κουμάντο» της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, δίπλα σε παίκτες όπως ο Λούκα Βιλντόζα, ο Τζέριαν Γκραντ, ο Ματίας Λεσόρ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Ντίνος Μήτογλου.

«Ο «πράσινος» Κώστας Σλούκας δουλεύει σκληρά στο γήπεδο», ήταν το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που αποκάλυψε δύο φωτογραφίες από τις ατομικές προπονήσεις του Έλληνα γκαρντ, τόσο στο παρκέ, όσο και στο γυμναστήριο του κλειστού του ΟΑΚΑ. Κάτι που δείχνει και τη διάθεση του Έλληνα παίκτη για να ηγηθεί και να προσφέρει τα μέγιστα στη νέα του ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.