Όταν ο Σλούκας έλεγε: «Ίσως ο κόσμος του Παναθηναϊκού να με ήθελε στην ομάδα του» (vid)

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας / © Intime

Όταν ο Σλούκας έλεγε: «Ίσως ο κόσμος του Παναθηναϊκού να με ήθελε στην ομάδα του» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:53 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 14.08.2024

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Κώστας Σλούκας είχε μιλήσει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την αποθέωση που γνώριζε στο ΟΑΚΑ, όντας παίκτης της Φενέρμπαχτσε.

Όπως είναι γνωστό εδώ και δύο μέρες, ο Κώστας Σλούκας είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, μία από τις μεγαλύτερες βόμβες της τελευταίας δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ έσκασε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7), με τον διεθνή πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού να λέει το «ναι» στην πρόταση του «τριφυλλιού» για τριετές συμβόλαιο.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τους Πειραιώτες κι ενώ είχε προηγηθεί ένα ραντεβού με τους προέδρους του συλλόγου, ο 33χρονος άσος πείστηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να υπογράψει συμβόλαιο άλλων εποχών, το οποίο τον μετατρέπει σε... Μίδα.

Πλέον, ο έμπειρος γκαρντ θα παίζει στο ΟΑΚΑ μπροστά στους οπαδούς του «τριφυλλιού», για τους οποίους είχε μιλήσει σε μία παλαιότερη συνέντευξη. Συγκεκριμένα, ο Σλούκας είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΙ και όντας παίκτης της Φενέρμπαχτσε είχε σχολιάσει την αποθέωση που γνώριζε από τους φίλους του Παναθηναϊκού. 

«Είναι κάτι περίεργο να πηγαίνω στο ΟΑΚΑ και να με χειροκροτούν. Προφανώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού ίσως θα με ήθελε στην ομάδα, δεν ξέρω. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σέβεται μια πορεία που έχω κάνει και έχω δουλέψει και έχω υποφέρει πολύ. Επίσης καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι να παίζεις στο 100% και να δίνεις ό,τι μπορείς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού.

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Σλούκας μίλησε για τους οπαδούς του «τριφυλλιού». Πριν από τέσσερα χρόνια λοιπόν ο 33χρονος φορούσε ακόμα τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και είχε παίξει στο ΟΑΚΑ αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό για το φιλικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Τότε ο Σλούκας είχε κάνει δηλώσεις στην Cosmote TV, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο των «πρασίνων». 

Βασίλης Σπανούλης VS Κώστας Σλούκας: Ομοιότητες και διαφορές
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:07 - 09.07.2023

Βασίλης Σπανούλης VS Κώστας Σλούκας: Ομοιότητες και διαφορές

Έχουν περάσει 13 χρόνια από τη ημέρα που ο Βασίλης Σπανούλης άφηνε τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» πλέον μπορούν να καυχιούνται ότι πλήρωσαν τους ερυθρόλευκους με το ίδιο νόμισμα, παίρνοντάς τους έναν από τους ηγέτες της ομάδας. Είναι όμως παρόμοιες οι δύο περιπτώσεις;

«Το έχω πει πολλές φορές, ο κόσμος του Παναθηναϊκού καταλαβαίνει και σέβεται. Αυτή είναι η δική μου άποψη», ήταν τα λόγια του, απαντώντας στο θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων της «πράσινης» ΚΑΕ.