Νέα επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στη σύζυγο του Κώστα Σλούκα με αφορμή την πράσινη καρδιά στην ανάρτησή του (pic)

Σλούκας - Δαρσινού

i

© Instagram

Νέα επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στη σύζυγο του Κώστα Σλούκα με αφορμή την πράσινη καρδιά στην ανάρτησή του (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:24 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 14.08.2024

Το σχόλιο με την πράσινη καρδιά της Μαρίας Δαρσινού κάτω από το post του Κώστα Σλούκα, σήκωσε... θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν πήραν ψύχραιμα τη μεταγραφή του Έλληνα γκαρντ στον Παναθηναϊκό.

Μία από τις μεταγραφικές «βόμβες» του καλοκαιριού στο μπάσκετ, ήταν δίχως αμφιβολία αυτή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό!

Ο Έλληνας γκαρντ πήρε την απόφαση μετά από μία πετυχημένη θητεία στον Ολυμπιακό να πάει στον «αιώνιο» αντίπαλο, προκαλώντας έτσι τις έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, μία από τις μεγαλύτερες βόμβες της τελευταίας δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ έσκασε στις 8 Ιουλίου, με τον διεθνή πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού να λέει το «ναι» στην πρόταση του «τριφυλλιού» για τριετές συμβόλαιο. 

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τους Πειραιώτες κι ενώ είχε προηγηθεί ένα ραντεβού με τους προέδρους του συλλόγου, ο 33χρονος άσος πείστηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να υπογράψει συμβόλαιο άλλων εποχών, το οποίο τον μετατρέπει σε... Μίδα. 

Με την εξέλιξη αυτής της μεταγραφικής υπόθεσης, πολλοί θα ήταν αυτοί που θα περίμεναν την αντίδραση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο από το ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» δεν υπήρξε ουδέν σχόλιο, καθώς ο 33χρονος γκαρντ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, με το κεφάλαιο αυτό να έχει κλείσει οριστικά. Σε αντίθεση με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, η οποία δεν θέλησε να ασχοληθεί με το θέμα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν το πήραν και τόσο ψύχραιμα. Μέχρι και σήμερα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν χάνουν την ευκαιρία να δείξουν στον Σλούκα την οργή τους για την απόφασή του.

Πριν λίγες ώρες, ο Σλούκας έκανε την πρώτη του «πράσινη» ανάρτηση στα social media. Ο 33χρονος γκαρντ ανέβασε μια φωτογραφία με τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΚΑΕ και άλλες δύο από την προπόνησή του στο ΟΑΚΑ, ευχαριστώντας τον κόσμο της ομάδας για την υποδοχή. «Σεβασμός, Κίνητρο και Σκληρή δουλειά Ετσι μεγάλωσα και έτσι πορεύομαι σε κάθε απόφαση και βήμα στη ζωή μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας του Παναθηναϊκού για την θερμή υποδοχή, την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό Ανυπομονώ να ανταποδώσω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση υπήρξαν αμέτρητα σχόλια, ωστόσο αυτά που ξεχώρισαν ήταν δύο. Το ένα ήταν αυτό του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το άλλο δεν θα μπορούσε να μην ήταν, αυτό της αγαπημένης του Μαρίας Δαρσινού.

Η σύζυγος του 33χρονου γκαρντ σχολίασε με μία πράσινη καρδιά, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ακολουθήσει η αναίτια επίθεση από τους φίλους των Πειραιωτών προς το πρόσωπό της. Συγκεκριμένα, αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού απάντησαν στη γυναίκα του Κώστα Σλούκα, όντας εξαγριωμένοι με το post αλλά και το χρώμα που επέλεξε η ίδια για την καρδιά.