Σλούκας: «Ανυπομονώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό» (vid)

Σλούκας: «Ανυπομονώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 17:59 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έβγαλε σέλφι στη media day της ομάδας και η Euroleague τον έκανε θέμα...

H media day του Παναθηναϊκού είναι σε εξέλιξη και το Sportal βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και ήδη σας έδωσε την ευκαιρία να δείτε δηλώσεις του ενός ε των αρχηγών της ομάδας, Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο έτερος αρχηγός, Κώστας Σλούκας, πόζαρε για τον εαυτό του και έβγαλε μια σέλφι την οποία η Euroleague πήρε και έκανε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στα social media.

Η Euroleague χαιρέτισε τον νέο ηγέτη των πρασίνων, ποστάροντας τη σέλφι του. Ο Κώστας Σλούκας είναι μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι, αφού η μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ήταν πρώτο θέμα σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Ο 34χρονος γκαρντ των «πρασίνων» θέλησε να αλλάξει περιβάλλον και έγινε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Ευρώπης, με συμβόλαιο τριών εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Όπως είναι φυσικό το βλέμμα της διοργανώτριας Αρχής πέφτει πάνω του σε κάθε ευκαιρία, αφού τη φετινή χρονιά ο Σλούκας θα αγωνίζεται με τα πράσινα έπειτα από συνολικά 9 χρόνια καριέρας στον Ολυμπιακό.

«Είμαστε στη Media day. Ελπίζω ότι θα έχουμε όλοι υγεία και ανυπομονώ για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν που θα γίνει στην πρεμιέρα μας στην Euroleague», λέει ο Σλούκας σε βίντεο που παρουσίασε η Euroleague από το ΟΑΚΑ.

Η φετινή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Euroleague τον βρίσκει σε ρόλο οικοδεσπότη, κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του Ολυμπιακό. Οι πράσινοι θα υποδεχθούν τους ερυθρόλευκους στο ΟΑΚΑ στις 6 Οκτωβρίου σε έναν αγώνα που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Ευρώπη, αφού πάντα οι αγώνες των δύο ομάδων είναι συναρπαστικοί!

Tags: