«Για τρία ακόμα χρόνια στη Μονακό ο Τζέιμς»

Μάικ Τζέιμς και Ουέιντ Μπόλντουιν

i

Euroleague

«Για τρία ακόμα χρόνια στη Μονακό ο Τζέιμς»

Νίκος Καλαμπάκας 12:48 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 14.06.2024

Δημοσίευμα στη L' Equipe κάνει λόγο για συμφωνία Τζέιμς με Μονακό για ανανέωση της συνεργασίας τους. Το αινιγματικό ποστ της ομάδας του Πριγκιπάτου...

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της καλοκαιρινής offseason στην Euroleague, αφού όσο δεν ανακοινώνεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, πολλές ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους!

Η Μονακό φυσικά δεν θα παρατούσε έτσι απλά τα... όπλα, αφού δεδομένα η ομάδα του Πριγκιπάτου δεν θέλει να χάσει τον καλύτερό της παίκτη και κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Την ώρα λοιπόν που πολλές ομάδες ερίζουν την υπογραφή του, η L' Equipe σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι το σίριαλ έφτασε στο τέλος του, με τον παίκτη και τη Μονακό να φτάνουν σε συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο!

Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα, η Μονακό ανέβασε ένα αινιγματικό tweet, στο οποίο αναφέρει τη λέξη «σύντομα» και δείχνει υπογραφές.

Όπως αναφέρει πάντως ο κολοσσός των ΜΜΕ στη Γαλλία, ο Τζέιμς έχει υπογράψει το νέο το συμβόλαιο, ενώ οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Και το Sportal πάντως σας είχε γράψει από τις 8 Ιουνίου ότι μπορεί ο παίκτης να εμφανιζόταν ως... φευγάτος, όμως η Μονακό δεν θα καταθέσει εύκολα τα όπλα!

Τελικά σύμφωνα με τους Γάλλους πάντα, ο παίκτης τα βρήκε με την ομάδα του και θα συνεχίσει να δίνει τις παραστάσεις του στο Πριγκιπάτο...