Οι Λέικερς μετά το... άκυρο του Κλέι Τόμπσον εστιάζουν στον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (vid)
i

© IMAGO

Οι Λέικερς μετά το... άκυρο του Κλέι Τόμπσον εστιάζουν στον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:10 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 02.07.2024

Την ίδια στιγμή που ο Κλέι Τόμπσον αρνήθηκε την προσφορά των Λέικερς και επέλεξε αυτή των Μάβερικς, οι Λιμνάνθρωποι αποφάσισαν πως ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των Σικάγο Μπουλς τους... αξίζει και κινούνται άμεσα για την απόκτησή του.

Γεννημένος στο Κόμπτον της Καλιφόρνιας, της ιστορικής (ειδικά για την Hip Hop μουσική σκηνή) πόλης που βρίσκεται νότια του Λος Άντζελες, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν σκέφτεται έντονα την επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Την ίδια ώρα που οι Λέικερς σκοπεύουν να του δώσουν την ευκαιρία να γυρίσει πίσω στις... ρίζες του.

Με το που οι Λιμνάνθρωποι ενημερώθηκαν για την απόφαση του Κλέι Τόμπσον να επιλέξει τους Ντάλας Μαβερικς για επόμενο σταθμό της καριέρας του, παρά το γεγονός ότι μέχρι και ο ΛεΜπρον Τζέιμς τον πήρε τηλέφωνο για να τον... ψήσει, το ενδιαφέρον τους εστιάστηκε στον 34χρονο γκαρντ/φοργουορντ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς.

Αρχικά, οι Ταύροι είχαν δελεάσει τον ΝτεΡόζαν προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο έναντι 80 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά ο έξι φορές All-Star ψάχνει μεγαλύτερο κίνητρο για την καριέρα του από το να βγάλει μερικά εκατομμύρια σε μία ομάδα που δεν διεκδικεί στόχους.

O Τζέισον Τέιτουμ έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία - Η λίστα με τους... Μίδες του NBA
NBA

08:30 - 02.07.2024

O Τζέισον Τέιτουμ έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία - Η λίστα με τους... Μίδες του NBA

Οι πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς, που βρίσκονται εδώ και ώρες σε καθεστώς πώλησης, έκαναν επέκταση συμβολαίου του Τζέισον Τέιτουμ. Του έδωσαν 315 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια και τη στιγμή που συμφώνησε έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία του NBA.

Γι' αυτό και για καιρό τους έβαλε στον... πάγο και τώρα οι Λέικερς σκοπεύουν να του δώσουν την ευκαιρία να επιστρέψει σε ένα επίπεδο που επιθυμεί πολύ: Να διεκδικήσει πρωτάθλημα κάτι που δεν έχει κατακτήσει ποτέ του και να το κάνει στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Μάλιστα, ο Βασιλιάς και πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA σκοπεύει να δεχθεί μείωση στις αποδοχές του και να... βολευτεί με λιγότερα από 160 εκατομμύρια που του δίνουν οι Καλιφόρνέζοι για τριετές συμβόλαιο μέχρι τα 42 του χρόνια. Θα μείνει στο Λ.Α. ούτως ή άλλως για να παίξει μαζί με τον γιο του Μπρόνι και να γράψει ιστορία, αλλά έχει εξηγήσει πως θέλει οι Λέικερς να αναβαθμιστούν και να αποκτήσουν τουλάχιστον έναν πρωτοκλασσάτο παίκτη ακόμα. Έτσι, ο ΝτεΡόζαν μπήκε στο... κάδρο και δεν αποκλείεται σύντομα να πέσουν οι υπογραφές!