Ο ΛεΜπρόν θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες το λιγότερο

ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

© photo by Ronald Martinez / Getty Images / Ideal Images

Ο ΛεΜπρόν θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες το λιγότερο

Γιώργος Γαβριλάκης 10:03 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 20.08.2024

Οι Λέικερς σε 15 μέρες θα επανεξετάσουν τον τραυματισμό του ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά το πιθανότερο είναι η ομάδα να διεκδικήσει είσοδο στα play off χωρίς τον μεγάλο της ηγέτη.

Η ηλικία σε αγωνιστικό επίπεδο δεν έχει επηρεάσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Στα 38 του πραγματοποιεί απίστευτες εμφανίσεις και κατά τη διάρκεια της 20ης σεζόν του στο ΝΒΑ έχει 29,5 πόντους ανά αγώνα. Το κορμί του όμως, όσο και αψεγάδιαστο και να φαίνεται πλέον αντιδρά πιο αργά στους τραυματισμούς. Αυτή είναι μία μοιραία εξέλιξη και η απουσία του επίσης… μοιραία τοποθετεί σε άσχημη θέση τους Λέικερς. 

Χωρίς αυτόν, οι Καλιφορνέζοι έχασαν στο Μέμφις από τον Τζα Μοράντ και λίγο αργότερα ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι ο ΛεΜπρόν θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες τουλάχιστον, στη συνέχεια θα επανεξεταστεί ο τραυματισμός του στο πόδι και θα υπάρξει νέα απόφαση και νέο χρονοδιάγραμμα. 

Σοβαρότερος απ' ότι φαινόταν ο τραυματισμός του Λεμπρόν - Εκτός για απροσδιόριστο διάστημα
NBA

09:04 - 28.02.2023

Σοβαρότερος απ' ότι φαινόταν ο τραυματισμός του Λεμπρόν - Εκτός για απροσδιόριστο διάστημα

Από τη δωδέκατη θέση της δυτικής περιφέρειας οι Λέικερς απέχουν τρεις νίκες από την έκτη -που οδηγεί απευθείας στα play off- αλλά θα πρέπει να μάθουν να ζουν χωρίς τον τραυματία ΛεΜπρον Τζέιμς για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα...

Από τη στιγμή απομένουν 20 παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, οι Λέικερς θα πρέπει να συγκεντρωθούν και να αποφασίσουν για το άμεσο μέλλον τους. Προς το παρόν με ρεκόρ 29-33 βρίσκονται εκτός των θέσεων που οδηγούν στα play in και στην πραγματικότητα δεν ξέρουν αν θα έχουν ξανά μαζί τους τον «Βασιλιά». Ίσως τον ξαναδούν με τη φανέλα των Λέικερς στα τελευταία ματς της regular season, ελπίζοντας πως θα έχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης.

Θυμίζουμε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε χτυπήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Ντάλας Μάβερικς. Πάρά τον τραυματισμό του, είχε ολοκληρώσει τον αγώνα, αλλά το πρόβλημα δεν τον είχε αφήσει ήσυχο. Έφυγε από το γήπεδο κουτσαίνοντας και τώρα προσπαθεί να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αλλά δεν είναι στο χέρι του. Είναι στο... πόδι του!