Λαρεντζάκης: «Έτσι είναι οι Ολυμπιακοί»

Λαρεντζάκης: «Έτσι είναι οι Ολυμπιακοί»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:13 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 14.08.2024

Ο Γιαννουλης Λαρεντζάκης παραδέχθηκε «το νευρικό ξεκίνημα», αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και να φθάσουν στη νίκη. Σε αυτή την προσπάθεια «πήραμε και τον παλμό από τον κόσμο μας που πάντα πρωτοστατεί».

Το τρίποντό του λίγο πριν την ολοκλήρωση της επικής τρίτης περιόδου, ίσως να ήταν αυτό που... διέλυσε ολοκληρωτικά την ψυχολογία της Μονακό. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ευστόχησε στην εκνοή της επίθεσης από τα 9 μέτρα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 13 πόντους. Αυτό ήταν και η αρχή του τέλους για την ομάδα από το Πριγκιπάτο. Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να πατάει το γκάζι. 

Με την ολοκλήρωση του αγώνα ο 29χρονος γκαρντ παραδέχθηκε πως «το νευρικό ξεκίνημα μας προβλημάτισε. Ο κόουτς όμως, μας ηρέμισε. Μας είπε στο ημίχρονο ότι δεν χρειάζεται να είμαστε νευρικοί. Πως θα πρέπει με συγκέντρωση και υπομονή να βρούμε το παιχνίδι μας»

Αυτό έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» και ο Λαρεντζάκης από την πλευρά του ξήγησε πως «βγάλαμε ένταση και τα καταφέραμε! Στο πλευρό μας ήτα και ο κόσμος. Πάντα μας βοηθάει. Έτσι είναι οι Ολυμπιακοί! Θέλουμε τον παλμό τους και την Κυριακή στον μεγάλο τελικό για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί»

Αυτή τη στιγμή αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του είναι «να ξεκουραστούμε μερικές ώρες και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι.