Πως αντέδρασε ο Λάρκιν στην ανακοίνωση των καλύτερων πεντάδων της Euroleague

Πως αντέδρασε ο Λάρκιν στην ανακοίνωση των καλύτερων πεντάδων της Euroleague

Γιάννης Πάλλας 17:10 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 29.05.2024

Με χιούμορ απάντησε ο Σέιν Λάρκιν στην ανακοίνωση της Euroleague για τις δυο καλύτερες πεντάδες της διοργάνωσης στον προσωπιοκό του λογαριασμό στο Χ

Η Euroleague ανακοίνωσε τις δυο καλύτερες πεντάδες της φετινής σεζόν στη διοργάνωση και η αντίδραση του Σέιν Λάρκιν ήταν επική.

Μ’ ένα emoji που γελάει πόσταρε την αντίδραση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο X ο Αμερικανός γκαρντ της Αναντολού Εφές.

Οι δυο πεντάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αποτελούνται από 3 παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR (Ναν και Λεσόρ στην 1η, Σλούκας στην 2η), 3 παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης (Καμπάτσο στην 1η, Ταβάρες και Χεζόνια στην 2η), 2 παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μπράουν και Μπόλντγουιν στην 2η) και από έναν Μονακό και Φενέρμπαχτσε στην 1η, με Τζέιμς και Χέις-Ντέιβις, αντίστοιχα.

Ο Σέιν Λάρκιν πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν, έχοντας 16.8 πόντους μέσο όρο, 5.1 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ σε 31:38 λεπτά συμμετοχής.

Πιθανότατα στην μη επιλογή του σε κάποια από τις δυο πεντάδες να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι αποκλείστηκε στα play-in η Αναντολού Εφές από την Βίρτους Μπολόνια και δεν βρέθηκε στην 8άδα.

«Πρασίνισε» η καλύτερη πεντάδα της Euroleague - Διπλή εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού!
EUROLEAGUE

15:07 - 13.05.2024

«Πρασίνισε» η καλύτερη πεντάδα της Euroleague - Διπλή εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού!

H Euroleague ανακοίνωσε την καλύτερη πεντάδα για τη σεζόν 2023-24 και οι Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν ανήκουν στους... εκλεκτούς. Πέραν των δύο παικτών του Παναθηναϊκού, ένας της Ρεάλ Μαδρίτης, ένας της Μονακό και ένας της Φενέρμπαχτσε ολοκληρώνουν την dream team της Ευρώπης.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι εμφανής η ενόχληση του Αμερικανού γκαρντ που θεωρούσε πως είχε θέση σε μια από τις δυο πεντάδες της διοργάνωσης με βάση τη σεζόν που πραγματοποίησε με τους Τούρκους.