Ο Λάρκιν επέλεξε το 2018 την Εφές αντί της Αρμάνι Μιλάνο λόγω... Ντάνστον

Σέιν Λάρκιν - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Λάρκιν επέλεξε το 2018 την Εφές αντί της Αρμάνι Μιλάνο λόγω... Ντάνστον

Παναγιώτης Ραμαντάνης 16:29 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 07.10.2024

Ο Σέιν Λάρκιν μίλησε για την κουβέντα που είχε το 2018 με την Αρμάνι Μιλάνο και τον λόγο που προτίμησε την Αναντολού Εφές.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φετινή Euroleague η Εφές. Η Αναντολού φιλοξενήθηκε από τη Βίρτους Μπολόνια και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 76-67 στην Ιταλία, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ουτούρου, με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Ένας από αυτούς που ξεχώρισαν για την ομάδα του Μιγιάτοβιτς, είναι ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος τελείωσε με 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ένας παίκτης που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας και την έχει οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες.

Ο 32χρονος γκαρντ είχε πάει στην τουρκική ομάδα το 2018 και έμελλε να αλλάξει την ιστορία του συλλόγου. Από τότε, που πήγε στην Εφές, η Αναντολού έχει κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα (2021-2022) ενώ ήταν και στα φαβορί το 2020, όμως η χρονιά είχε τελειώσει πρόωρα λόγω του covid.

Ο Λάρκιν με δηλώσεις του στο «Off The RECourt», μίλησε για τη χρονιά που πήγε στην Κωνσταντινούπολη. Ο πολύπειρος γκαρντ είπε ότι το 2018, ήταν σε επαφές και με την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ήταν η επικρατέστερη για να τον αποκτήσει, μιας και είχε ενδοιασμούς για τη ζωή στην Τουρκία. Όπως είπε ο Λάρκιν, ο Ντάνστον είναι αυτός που τον έπεισε να πάει στην Πόλη.

Ο Λάρκιν είπε: «Μου λέει ο ατζέντης μου η Αρμάνι ενδιαφέρεται για σένα. Η Μπαρτσελόνα εκείνη την εποχή είχε αποχωρήσει, άρα ήταν η Αρμάνι και η Εφές. Και είπα "Η Εφές στην Τουρκία, σωστά"; Δεν πάω εκεί. Υπόσχομαι ότι είπα "Δεν θα πάω εκεί". Σκεφτόμουν λοιπόν το Μιλάνο. Μπαίνουμε σε διαπραγματεύσεις με την Αρμάνι για τα χρήματα, τη διάρκεια του συμβολαίου κλπ. και μετά λαμβάνω ένα μήνυμα από τον Μπράιαντ Ντάνστον.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Είχα ανησυχίες για την Τουρκία και για το πώς ήταν ο τρόπος ζωής και τα πάντα, έτσι έκανα στον Μπράιαντ πολλές ερωτήσεις για τον τρόπο ζωής στο γήπεδο, εκτός γηπέδου, πώς ένιωθε, πού ζούσε και μόλις με έπεισε ότι στο τέλος της ημέρας, είναι απλά καλή όπως κάθε άλλη πόλη εδώ, έχει να κάνει μόνο με την αντίληψη».