Λάσο για την παρουσία του στη Μπακόνια: «Από τις αποδοκιμασίες στο χειροκρότημα»!

Λάσο για την παρουσία του στη Μπακόνια: «Από τις αποδοκιμασίες στο χειροκρότημα»!

Γιάννης Πάλλας 17:59 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 03.09.2024

Ο Πάμπλο Λάσο θυμάται τις επισκέψεις του ως αντιπάλου στο γήπεδο της Μπασκόνια και την ένθερμη υποστήριξη που απολαμβάνει τώρα

Ο Πάμπλο Λάσο έχει πιάσει δουλειά για τα καλά στη Μπασκόνια και έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα χρονιά στη Liga Endesa, αλλά και στη Euroleague.

Παράλληλα, ο επιτυχημένος τεχνικός κάνει μια αναδρομή και θυμάται πως όταν επισκέπτονταν τη Μπουέσα Αρένα της Βιτόρια αποδοκιμάζονταν με σφυρίγματα και πλέον απολαμβάνει της καθολικής αποδοχής του κόσμου.

Ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος επέστρεψε στην Ισπανία μετά από ένα σύντομο πέρασμα ενός χρόνου στη Μπάγερν Μονάχου, μοιράστηκε τις σκέψεις του για την επιστροφή του στη Βιτόρια με την «AS».

Ο κορυφαίος τεχνικός, ο οποίος είχε και θητεία με την Μπασκόνια ως παίκτης, εξέφρασε την χαρά του για την επανένταξή του στην ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Η ομάδα είναι νέα και πρόθυμη να βελτιωθεί, με έντονη επιθυμία να επιδείξει τις δυνατότητές της» υποστήριξε.

Ο Λάσο επαίνεσε το ρόστερ που δημιουργήθηκε, το οποίο περιλαμβάνει τόσο έμπειρους παίκτες όσο και πολλά υποσχόμενα νεαρά ταλέντα.

Ο Πάμπλο Λάσο έδωσε έμφαση στο βάθος της ομάδας ως βασικό πλεονέκτημα σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν.

«Έχουμε πλέον ένα σταθερό ρόστερ με παίκτες που μπορούν να καλύψουν πολλές θέσεις. Αυτή η ευελιξία είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα και θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε τους τραυματισμούς και άλλες προκλήσεις πιο αποτελεσματικά» υπογράμμισε.

Όταν ρωτήθηκε για πιθανές νέες μεταγραφές, ο Λάσο ανέφερε ότι η ομάδα μπορεί να κάνει ακόμα κινήσεις πριν από την έναρξη της σεζόν.

«Το καλό με το μπάσκετ είναι ότι η αγορά δεν κλείνει νωρίς. Έχουμε την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούμε και ενδεχομένως να φέρουμε επιπλέον ενισχύσεις» επισήμανε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πολύ καλή υποδοχή που του έχει επιφυλάξει ο κόσμος στη Βιτόρια.

«Όταν περπατάω στους δρόμους, οι άνθρωποι με χαιρετούν θερμά τώρα. Θυμάμαι όταν με αποδοκίμαζαν (σ.σ. σφύριζαν), αλλά τώρα υπάρχει μια θετική ανταπόκριση».

Η επιστροφή του Πάμπλο Λάσο στη Μπασκόνια σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο, συνδυάζοντας την προηγούμενη εμπειρία του με τον σύλλογο τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Πλέον, ο ίδιος έχει την απαιτούμενη εμπειρία και ικανότητα, προκειμένου να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα μπορεί να στοχεύσει ψηλά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!