Λάσο: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ρεάλ αλλά θα πρέπει και να μου το ζητήσουν»

Πάμπλο Λάσο

Λάσο: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ρεάλ αλλά θα πρέπει και να μου το ζητήσουν»

Νίκος Καλαμπάκας 18:18 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 24.09.2024

Δηλώσεις για την Μπασκόνια και τη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο προπονητής της πρώτης, Πάμπλο Λάσο.

Ο Πάμπλο Λάσο προετοιμάζει την Μπασκόνια ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής σεζόν, αφού η ομάδα της Βιτόρια θα επιδιώξει να μπει στα playoffs της Euroleague αλλά και της ACB, από τα οποία πέρυσι απουσίασε.

Έπειτα από μια σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, ο Λάσο θα βρεθεί φέτος στην πόλη που γεννήθηκε, προσπαθώντας να φέρει πάλι την Μπασκόνια στην ελίτ του ισπανικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο ίδιος μίλησε σε οικονομικό φόρουμ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ομάδα που ανέδειξε τις ικανότητές του στην προπονητική, την Ρεάλ Μαδρίτης:

«Με ρωτάτε αν θα ήθελα να κοουτσάρω ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι! Γιατί όχι; Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ρωτήσετε τη Ρεάλ αν ενδιαφέρεται να υπογράψει τον Πάμπλο Λάσο. Το ίδιο ισχύει με την Μπαρτσελόνα. Με ρωτάτε αν θα ήθελα να δουλέψω στην Μπάρτσα; Ναι. Αλλά θα πρέπει πρώτα να τους ρωτήσετε αν ενδιαφέρονται για εμένα», είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Θα έλεγα το ίδιο, για παράδειγμα, για την Εθνική Ισπανίας ή για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην προπονητική. Μπορώ να το κάνω για οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται για μένα και βρω ενδιαφέρουσα την προοπτική».

Να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα της Μπασκόνια φέτος στην Euroleague θα γίνει στη Βιτόρια στις 4 Οκτωβρίου, εκεί όπου οι Βάσκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με την Παρτιζάν.