Δεν έρχεται ο Κουίσναρντ στο Λαύριο, ψάχνουν τον αντικαταστάτη του!

Δεν έρχεται ο Κουίσναρντ στο Λαύριο, ψάχνουν τον αντικαταστάτη του!

Γιάννης Πάλλας 19:24 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 24.08.2024

Ο Ζερμέιν Κουίσναρντ αν και ανακοινώθηκε από το Λαύριο δεν θα έρθει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους, γεγονός που οδηγεί την ομάδα στην ανεύρεση του αντικαταστάτη του

Το Λαύριο στις 2 Αυγούστου ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ζερμέιν Κουίσναρντ (26χρ., 1.94) για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο παίκτης δεν θα έρθει στην Ελλάδα και ο Κώστας Μέξας αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του!

Ο Αμερικανός άσος ενημέρωσε πως για οικογενειακούς λόγους δεν μπορεί να ταξιδέψει τελικά στην χώρα μας και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας της Λαυρεωτικής με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτη του.

Ο Ζερμέιν Κουίσναρντ ήταν ένας πολύ καλός σκόρερ όπου πέρσι έκανε απίστευτα πράγματα στο παρκέ. Ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Oregon με 16,6 πόντους, 3,4 ριμπάουντ, 4,6 ασίτ, 1,6 κλεψίματα και μόλις 1,7 λάθη σε 36 αγώνες, όλες ως βασικός και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Pac-12.

Αναδείχθηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας στην περιφέρεια, ενώ έσπασε το ρεκόρ περισσότερων πόντων σε έναν αγώνα για τους Ducks στην περίοδο της March Madness, όταν στις 21 Μαρτίου 2024 σκόραρε 40 πόντους με αντίπαλο την πρώην ομάδα του!

Είχαν προηγηθεί 39 πόντοι κόντρα στο Αριζόνα, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 31 παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων, εκ των οποίων 9 με +20 πόντους.

Ωστόσο, οικογενειακοί λόγοι τον κρατούν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού γεγονός που αναγκάζει πλέον το Λαύριο να βγει στην αγορά για να βρει έναν περιφερειακό που θα αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3».

Κάτι που δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν κλείσει τα ρόστερ τους και οι επιλογές για όλες τις θέσεις είναι περιορισμένες, ενώ αρκετοί παίκτες έχουν ακόμη υψηλό κασέ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!