Στον αέρα η συμφωνία Κολοβέρου - Λαυρίου, καραδοκεί ο Κολοσσός για τον παίκτη

Ιωσήφ Κολοβέρος

Στον αέρα η συμφωνία Κολοβέρου - Λαυρίου, καραδοκεί ο Κολοσσός για τον παίκτη

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:13 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 14.08.2024

Ο Κολοβέρος είχε συμφωνήσει με το Λαύριο, όμως η αποχώρηση του κόουτς Λιμνιάτη τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου, με τον Κολοσσό να ετοιμάζεται να κάνει την ρελάνς και να κάνει δικό του τον παίκτη.

Η αποχώρηση του Γιώργου Λιμνιάτη από το Λαύριο φαίνεται πως θα περιπλέξει τα πράγματα στην υπόθεση του Ιωσήφ Κολοβέρου. 

Ο διεθνής γκαρντ είχε συμφωνήσει να παίξει υπό τις οδηγίες του έμπειρου κόουτς, όμως η παραίτησή του αλλάζει τα δεδομένα και τον δέρνει με το ένα πόδι εκτός Λαυρίου. 

Ιωσήφ Κολοβέρος @ Intime

Ο Κολοβέρος, μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν είναι θετικός στο να μείνει στο Λαύριο, με την συνάντηση που θα γίνει ανάμεσα στον ίδιο και τον Κώστα Μέξα, τον νέο προπονητή της ομάδας του Λαυρίου, να κρίνει τα πάντα. 

Πάντως ο Κολοσσός παραμονεύει ήδη για την περίπτωση του Κολοβέρου. Ο Κούρο Σεγκούρα ξέρει καλά τον παίκτη και στα χέρια του έχει κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με τον Ισπανό να θέλει και πάλι σε ομάδα του τον νεαρό γκαρντ. Παρόλα αυτά, θα πρέπει και εκείνος να περιμένει το τι θα γίνει στο ραντεβού του Κολοβέρου με το Λαύριο. 

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 20χρονος γκαρντ μέτρησε 7,1 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο με την ομάδα της Λαυρεωτικής, κάνοντας αισθητή την παρουσία του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα, στα 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε στην Basket League.