Μέξας: «Οφείλουμε στους εαυτούς μας να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί»

Κώστας Μέξας

Μέξας: «Οφείλουμε στους εαυτούς μας να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί»

Γιάννης Πάλλας 20:35 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 14.08.2024

Ο προπονητής του Λαυρίου Κώστας Μέξας αναλύει την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (27/1, 18:00) με τον Προμηθέα

Δύσκολη αποστολή έχει το Λαύριο που φιλοξενεί το Σάββατο (27/1, 18:00) τον Προμηθέα για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο τεχνικός της ομάδας της Λαυρεωτικής Κώστας Μέξας περιμένει η ομάδα του να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο παρά τα προβλήματα.

Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εξέβιερ Καστανέδα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ και ο νεοαποκτηθείς Μάρεον Τζάκσον ουσιαστικά δε μπορεί ακόμα να βοηθήσει, καθώς έχει προπονηθεί μία φορά με την ομάδα.

«Υποδεχόμαστε στο γήπεδό μας μια ομάδα που φέτος έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο, παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ και το συνδυάζει με αποτελέσματα. Ο Προμηθέας δικαίως βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και δικαίως πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη.

Το έργο μας είναι δύσκολο, όμως οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, δίνοντας συνέχεια στην προσπάθεια που κατέβαλλε η ομάδα μας στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Λαυρίου.

Και ο Κώστας Μέξας, συμπλήρωσε: «Υπάρχουν προβλήματα όπως η απουσία του Καστανέδα που θα μας λείψει, έχουμε για άλλη μια φορά ένα καινούριο πρόσωπο στην ομάδα μας, τον Μάρεον Τζάκσον, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία.

Είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε μια μάχη και να τα δώσουμε όλα, για να φτάσουμε στη νίκη που την θέλουμε όλοι».