Χωρίς Σλούκα με Λαύριο ο Παναθηναϊκός AKTOR - Στην... 11άδα ο Παπαπέτρου μετά από 92 μέρες

Χωρίς Σλούκα με Λαύριο ο Παναθηναϊκός AKTOR - Στην... 11άδα ο Παπαπέτρου μετά από 92 μέρες

Ηλίας Λαλιώτης 16:58 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 14.08.2024

Ο Κώστας Σλούκας έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης από τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με το Λαύριο, ενώ επιστρέφει ο Ιωάννης Παπαπέτρου για πρώτη φορά μετά από 92 μέρες απουσίας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαυρίο (17:15) για την 14η αγωνιστική της Basket League, με το παιχνίδι να σημαδεύεται από την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στην αγωνιστική δράση μετά από 3 μήνες. 

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται 92 ημέρες από την τελευταία φορά που ο Έλληνας φόργουορντ είχε αγωνιστεί με την φανέλα του Τριφυλλιού και την αναμέτρηση στο Περιστέρι (νίκη με 66-64), όταν είχε παίξει για 7' και 34'' έχοντας ήδη ενοχλήσεις στο γόνατο. Ακολούθησε η επέμβαση που τον κράτησε εκτός παρκέ μέχρι και σήμερα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Συμπεριλήφθηκε κανονικά στη σύνθεση του Παναθηναϊκού AKTOR για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Θυμίζουμε πως φέτος έχει παίξει σε μόλις τρία επίσημα ματς. Στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για την Euroleague και στην αναμέτρηση του Περιστερίου.

Τα προβλήματα δεν λείπουν βέβαια για τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος δεν υπολογίζει στον τραυματία Λούκα Βιλντόζα, τον Λευτέρη Μαντζούκα που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και στον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις στην κοιλιά.  Εκτός για λόγους ξεκούρασης έμεινε και ο Κώστας Σλούκας.