Το συγκινητικό αντίο του Γκάλη στον Λέσιτς

Νίκος Γκάλης

i

© Intime

Το συγκινητικό αντίο του Γκάλη στον Λέσιτς

Νίκος Καλαμπάκας 15:04 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 13.08.2024

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα αποχαιρέτησε ο Νίκος Γκάλης τον Λάζαρο Λέσιτς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών.

Ο Λάζαρος Λέσιτς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών, κορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του Άρη και τους φίλους του μπάσκετ γενικότερα.

Ο ίδιος ήταν ο τελευταίος προπονητής που χάρισε στον Άρη πρωτάθλημα και για τον λόγο αυτόν είναι μια σημαντική μορφή της ομάδας.

Ήταν βοηθός του Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ για δύο χρόνια ήταν πρώτος προπονητής των κιτρινόμαυρων και το 1991 στέφθηκε πρωταθλητής.

Ο Νίκος Γκάλης θυμήθηκε την κοινή τους πορεία και αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μύνημα τον πρώην προπονητή του:

«Στην πορεία μιας αθλητικής καριέρας υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές σχέσεις που εξελίσσονται σε ανθρώπινους δεσμούς και φιλίες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η απώλεια του Λάζαρου Λέσιτς είναι μεγάλη για την οικογένεια του μπάσκετ και του Άρη ειδικότερα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και χαμόγελο.

Καλό ταξίδι Λάζο...», έγραψε ο Γκάλης.