Λάζιτς: «Σημαντικό για τον Ερυθρό Αστέρα ότι κράτησε τον βασικό κορμό του»

Λάζιτς: «Σημαντικό για τον Ερυθρό Αστέρα ότι κράτησε τον βασικό κορμό του»

Νίκος Καλαμπάκας 21:13 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 22.08.2024

Ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα, Φράνκο Λάζιτς, έκανε δηλώσεις για τη νέα σεζόν.

Μια απαιτητική σεζόν ξεκινάει για τον... ανανεωμένο Ερυθρό Αστέρα και ο αρχηγός της ομάδας, Μπράνκο Λάζιτς, μίλησε στην "Telesport", επισημαίνοντας ότι οι βασικοί παίκτες της περσινής σεζόν, θα είναι το κλειδί για φέτος.

Ο σύλλογος του Βελιγραδίου βρίσκεται στη Στάρα Πάζοβα, εκεί όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και ο Λάζιτς τονίζει ότι αυτές οι πρώτες μέρες «θα κάνουν καλό ώστε να βρούμε τη χημεία μας και να γνωριστούμε. Έχουμε εξαιρετικές συνθήκες εδώ, βρεθήκαμε και πέρυσι στο ίδιο μέρος».

Για τον κορμό του Ερυθρού Αστέρα, ο Λάζιτς είπε: «Το βασικό είναι ότι διατηρήσαμε τους βασικούς μας παίκτες και κάναμε αρκετές σημαντικές αλλαγές».

Ο Αστέρας έχει πέντε εβδομάδες μέχρι το ξεκίνημα της Ευρωλίγκα και ο Λάζιτς επισημαίνει ότι είναι αρκετός καιρός ώστε αυτός και οι συμπαίκτες του να προετοιμαστούν, ενω αναφερόμενος στους οπαδούς του Αστέρα τόνισε ότι «Ελπίζω η υποστήριξή τους να έχει την ίδια θέρμη με πέρυσι και να είναι ακόμα πιο έντονη. Ελάτε να ζητοκραυγάσετε για εμάς και θα σας δώσουμε κάτι να επευφημήσετε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!