Ατυχία για τους Λέικερς: Νοκ-άουτ ο Γουντ για δύο μήνες

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ατυχία για τους Λέικερς: Νοκ-άουτ ο Γουντ για δύο μήνες

Ευτυχία Οικονομίδου 09:04 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 10.09.2024

Ο Κρίστιαν Γουντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο και θα τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς θα αναγκαστούν να πορευτούν χωρίς τη βοήθεια του Κρίστιαν Γουντ για ένα εύλογο χρονικό διάστημα από το ξεκίνημα της σεζόν στο NBA.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ υποβλήθηκε ήδη σε επέμβαση στο αριστερό του γόνατο και όπως ενημέρωσε η ομάδα, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε οκτώ εβδομάδες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γουντ, που μέτρησε πέρσι μέσο όρο 6.9 πόντων και 5.1 ριμπάουντ σε 50 αγώνες με την ομάδα της Καλιφόρνια, ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα ξανά στο ίδιο γόνατο μεσούσης της σεζόν 2023/24 με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση τον περασμένο Μάρτιο.

Ως εκ τούτου, ο 28χρονος ψηλός θα απουσιάζει από την προετοιμασία των Λέικερς αλλά και από τα πρώτα παιχνίδια που θα δώσει η παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με την έναρξη της regular season με το πρώτο τζάμπολ να γίνεται στις 28 Οκτωβρίου, όταν οι λιμνάνθρωποι» θα υποδεχτούν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!