O συνεργάτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο YouTube είναι στόχος των Λέικερς για τη θέση του προπονητή (vids)

O συνεργάτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο YouTube είναι στόχος των Λέικερς για τη θέση του προπονητή (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:09 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 29.05.2024

O Τζέι Τζέι Ρέντικ προς το παρόν είναι ο παρτενέρ του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο «Μind the Game», ένα podcast που προβάλετε στο youtube, αλλά οι Λέικερς σκέφτονται να τον χρίσουν προπονητή τους και η συνεργασία με τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών από τα studio να περάσει στα παρκέ!

Για 15 χρόνια ο Τζέι Τζέι Ρέντικ έβγαζε το... ψωμί του στο ΝΒΑ, ως ένας από τους καλύτερους σουτέρ τριών πόντων στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Με το που ολοκλήρωσε την καριέρα του, το καλοκαίρι του 2021, μετέφερε το πάθος του για το μπάσκετ -μαζί και την γνώση του για το παιχνίδι- στις πλατφόρμες των media.

Από τον καιρό που ήταν ακόμα αθλητής, ο 39χρονος σήμερα, Ρέντικ, έκανε podcast και αναλύσεις στα εθνικά δίκτυα, ενώ μετά το 2021 συνεργάστηκε με το ESPN για δύο σεζόν σχολιάζοντας αγώνες. Τους τελευταίους μήνες κι ενώ απολαμβάνει την μετά-μπάσκετμπολ ζωή του, βρίσκεται στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς και μαζί με τον σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών, έχουν δημιουργήσει την on-line εκπομπή (video podcast) με τίτλο «Mind the Game».

Το ερώτημα που δημιουργείται πλέον, είναι το για πόσο ο Ρέντικ με τον συνομήλικό του ΛεΜπρόν θα συνεργάζονται με την παρουσία τους μπροστά από τις κάμερες, διότι έχει προκύψει το ενδιαφέρον των Λέικερς -προφανώς με τις ευλογίες του ΛεΜπρόν- για την πρόσληψη του Τζέι Τζέι Ρέντικ ως head coach των Λιμνανθρώπων.

O κόουτς Μπουντενχόλζερ διαλέγει τους συνεργάτες του - Οι Σανς απέλυσαν και όλους τους βοηθούς του Βόγκελ
NBA

12:11 - 12.05.2024

O κόουτς Μπουντενχόλζερ διαλέγει τους συνεργάτες του - Οι Σανς απέλυσαν και όλους τους βοηθούς του Βόγκελ

Στο Φοίνιξ η πρώτη αλλαγή αφορούσε στη θέση του προπονητή. Ο Φρανκ Βόγκελ έφυγε, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ήρθε, ενώ οι Σανς απέλυσαν και τους έξι μέχρι πρότινος συνεργάτες του πρώτου - Στο Λ.Α. οι Λέικερς κάνουν διαδοχικές συνεντεύξεις για να βρουν τον διάδοχο του κόουτς Ντάρβιν Χαμ.

Οι Καλιφορνέζοι λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό τους στον πρώτο γύρο των Playoffs από τους Ντένβερ Νάγκετς, απέλυσαν τον Ντάρβιν Χαμ και ήδη έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση αντικαταστάτη. Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή έχουν δείξει την διάθεσή τους να προσλάβουν -όπως άλλωστε έκαναν και με τον Χαμ το 2022- έναν rookie. Το όνομα του Κρις Κουίν (βοηθός στους Μαϊάμι Χιτ) και του Ρικ Έιντελμαν (βοηθός στους Ντένβερ Νάγκετς) έχουν ήδη... ακουστεί, αλλά τώρα εμφανίζεται στο πρώτο πλάνο ο Τζέι Τζέι Ρέντικ. Μάλιστα, στην περίπτωσή του δεν θα είναι απλώς rookie head coach, αλλά πρωτοεμφανιζόμενος γενικά, καθώς δεν έχει εργαστεί πουθενά ούτε καν ως assistant.