Αρνήθηκε τα 70 εκατομμύρια των Λέικερς ο κόουτς Νταν Χάρλι - Προτιμά να μείνει στο Κονέκτικατ
i

© photo by Michael Reaves / Getty Images / Ideal Images

Αρνήθηκε τα 70 εκατομμύρια των Λέικερς ο κόουτς Νταν Χάρλι - Προτιμά να μείνει στο Κονέκτικατ

Γιώργος Γαβριλάκης 20:50 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 10.06.2024

Οι Λέικερς συναντήθηκαν με τον δύο φορές πρωταθλητή NCAA, Νταν Χάρλι, του πρόσφεραν 70 εκατομμύρια για έξι χρόνια ώστε να γίνει ο προπονητής τους και εκείνος αρνήθηκε!

Οι Λέικερς δεν έχασαν χρόνο. Με το που αποφάσισαν πως θέλουν ο Νταν Χάρλι να γίνει ο νέος τους προπονητής κανόνισαν μία συνάντηση μαζί του. Ο 51χρονος πήγε στο Λος Άντζελες άκουσε την προσφορά των Λιμνανθρώπων αλλά δεν ενέδωσε. Του προσέφεραν εξαετές συμβόλαιο και συνολικά 70 εκατομμύρια δολάρια, αλλά αρνήθηκε την προσφορά.

Προφανώς, είχε από την αρχή ως προτεραιότητά του την θέση εργασίας που κατέχει στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ. Ο Χάρλι προπονεί τα Χάσκις από το 2018 και έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα στο NCAA: Πέρσι και φέτος.

Πλέον, δεν θεωρείται πιθανό να επιστρέψουν σε διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές και οι Λέικερς θα συνεχίσουν την αναζήτηση του επόμενου επικεφαλής του πάγκου τους. Οι Τζέι Τζέι Ρέντικ, Τζέιμς Μπορέγκο, αλλά και ο Σαμ Κασέλ θα επιστρέψουν με το status του πιθανού στόχου δίπλα από το όνομά τους, ενώ για τον Χάρλι το μέλλον θεωρείται ξεκάθαρο.

Επιστρέφει στο Μιλγουόκι ο κόουτς Χαμ - Οι Μπακς τον βάζουν στο πλευρό του Ντοκ Ρίβερς
NBA

19:24 - 10.06.2024

Επιστρέφει στο Μιλγουόκι ο κόουτς Χαμ - Οι Μπακς τον βάζουν στο πλευρό του Ντοκ Ρίβερς

Μετά από δύο χρόνια ως head coach των Λέικερς, ο Ντάρβιν Χαμ, επιστρέφει στο Μιλγουόκι που ανέδειξε τις προπονητικές του ικανότητες και θα είναι ο νέος άμεσος συνεργάτης του κόουτς Ντοκ Ρίβερς.

Αναμένεται να επιστρέψει στο Κονέκτικατ και μάλιστα σύμφωνα με το ESPN μία νέα πρόταση του Πανεπιστημίου για πολυετή επέκταση του συμβολαίου του και με στόχο το τρίτο συνεχόμενο εθνικό πρωτάθλημα. Ο Χάρλι αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένους του Κολεγιακού πρωταθλήματος, ενώ οι Λέικερς με τα λεφτά που του προσέφεραν θα τον τοποθετούσαν ως τον έκτο καλύτερα αμειβόμενο προπονητή στο ΝΒΑ.

Οι πέντε πρώτοι είναι οι Στιβ Κερ (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Γκρεγκ Πόποβιτς (Σαν Αντόνιο Σπερς), Έρικ Σποέλστρα (Χιτ), Μόντι Ουίλιαμς (Πίστονς) και Μάικ Μπουντενχόλζερ (Φοίνξ Σανς), που είναι και οι μόνοι με οκταψήφιο ετήσιο μισθό.