Ραντεβού με Χάρλι οι Λέικερς στο Λ.Α.

Ραντεβού με Χάρλι οι Λέικερς στο Λ.Α.

Νίκος Καλαμπάκας 10:27 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 07.06.2024

Ο Νταν Χάρλι κατευθύνεται στο Λος Άντζελες με στόχο να συμφωνήσει με τους Λέικερς και να αναλάβει την ομάδα.

Ο προπονητής του UConn, Νταν Χάρλι, ταξιδεύει στην Καλιφόρνια προκειμένου να έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα και την πρόεδρο του οργανισμού, Τζίνι Μπας, προκειμένου να συζητήσουν την έναρξη της συνεργασίας τους.

Επιδίωξη της ομάδας είναι ο Χάρλεϊ να γίνει ο επόμενος προπονητής της, και ήδη οι δύο πλευρές συζητούν τις παραμέτρους μιας πιθανής συμφωνίας.

Ο Χάρλι δεν έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το UConn για το ΝΒΑ, αλλά υπάρχει προοπτική σε αυτές τις συζητήσεις, ανέφεραν πηγές.

Ο προπονητής ενημέρωσε τη διοίκηση του UConn την Τετάρτη για το ενδιαφέρον του να μιλήσει με την ομάδα του Λος Άντζελες.

Το UConn έχει κερδίσει διαδοχικούς τίτλους NCAA και ο προπονητής τους φέρεται να έχει όλα τα απαιτούμενα προκειμένου να ανέβει επίπεδο και να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ.

Ένας πρωταθλητής NCAA για τον πάγκο των Λέικερς: Ο Νταν Χάρλι ξαφνικά γίνεται η πρώτη επιλογή
NBA

14:03 - 06.06.2024

Ένας πρωταθλητής NCAA για τον πάγκο των Λέικερς: Ο Νταν Χάρλι ξαφνικά γίνεται η πρώτη επιλογή

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι Λέικερς είχαν καταλήξει στην επιλογή του Τζέι Τζέι Ρέντικ, πλέον το βλέμμα του εστιάζει στον δύο διαδοχικές φορές πρωταθλητή του NCAA (2023, 2024). Ο κόουτς Νταν Χάρλι δέχθηκε πρόταση από τους Καλιφορνέζους για να εγκαταλείψει το Κονέκτικατ και να μεταφερθεί στο NBA.

Ο Χάρλι δεν ήταν στην πρώτη γραμμή της αναζήτησης των Λέικερς από την αρχή της διαδικασίας, παρόλο που ο οργανισμός έκανε συνεντεύξεις με πολλούς άλλους υποψηφίους. Με βασικότερο όλων τον Τζέι Τζέι Ρέντικ, ενώ ο βοηθός της Νέας Ορλεάνης Τζέιμς Μπορέγκο, είχε ήδη περάσει δυο προσωπικές συνεντεύξεις στο Λος Άντζελες, όπως ανέφεραν πηγές.

Ο Χάρλι, 51 ετών, έχει συχνά περιγράψει τη φιλοδοξία του να γίνει προπονητής μια μέρα στο ΝΒΑ και έχει εκφράσει στους Λέικερς την επιθυμία του να συνεργαστεί με ένα από τα πιο νικηφόρα franchise του μπάσκετ.