Οι Λέικερς έχουν βάλει στο... μάτι τον ΒανΒλιτ

Οι Λέικερς έχουν βάλει στο... μάτι τον ΒανΒλιτ

Χρήστος Τσάλτας 16:04 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 14.08.2024

Ο Φρεντ ΒανΒλιτ έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς και θα ψάξει για το επόμενο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να έχουν «κυκλώσει» την περίπτωσή του.

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι... καυτό για τον Φρεντ ΒανΒλίτ. Ο απόφοιτος του Wichita State ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του, καθώς είπε «όχι» στην πρόταση 114 εκατ. δολαρίων για συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας, σε μια εξέλιξη που καθιστά πλέον τον εκρηκτικό άσο έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες που κυκλοφορούν στην αγορά.

Την κατάσταση αυτή θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Λος Άντζελες Λέικερς, που έχουν στο... κάδρο τους τον χαρισματικό πλέι μέικερ. Η ομάδα του Ντάρβιν Χαμ θέλει να ενισχυθεί σημαντικά, ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα την ερχόμενη σεζόν, αφήνοντας πίσω την «σκούπα» από τους Ντένβερ Νάγκετς στους τελικούς της Δύσης.

Οι Σίξερς έχουν βρει ήδη αντικαταστάτη του Χάρντεν σε περίπτωση αποχώρησης (vid)
NBA

09:08 - 03.06.2023

Οι Σίξερς έχουν βρει ήδη αντικαταστάτη του Χάρντεν σε περίπτωση αποχώρησης (vid)

Αν ο Τζέιμς Χάρντεν αποφασίσει να μην συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Φιλαδέλφεια, ο κόουτς Νικ Νερς θα καλέσει τον αγαπημένο του Φρεντ ΒανΒλίτ για να αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού των Σίξερς.

Ο ΒανΒλιτ από την πλευρά του έχει βγει στην αγορά ψάχνοντας ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει 30 εκατ. δολάρια το χρόνο, ωστόσο η ομάδα του Λος Άντζελες δεν παίζει... μόνη για την απόκτησή του.

Οι Χιούστον Ρόκετς και οι Ορλάντο Μάτζικ έχουν στο ραντάρ τους τον ΒανΒλιτ, με την ομάδα του Τέξας να είναι αποφασισμένη να κάνει all-in προκειμένου να προσελκύσει τον έμπειρο πλέι μέικερ, με σκοπό να αποτελέσει βασικό γρανάζι στη μηχανή της ομάδας του Ίμε Ουντόκα την ερχόμενη σεζόν. Οι «ρουκέτες» άλλωστε μπαίνουν σε νέα λογική, θέλοντας να διεκδικήσουν ξανά μια θέση στα πλέι οφ της Δύσης.