Το νέο τατουάζ του ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει να κάνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες! (vid)

Το νέο τατουάζ του ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει να κάνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:09 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 23.09.2024

Για να θυμάται για πάντα το Παρίσι, το Λονδίνο και το Πεκίνο, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς «χτύπησε» τατουάζ με το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων στο εσωτερικό του μπράτσου του.

Στο Παρίσι τον Αύγουστο, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κατέκτησε το τρίτο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Λος Άντζελες έκανε το νέο του τατουάζ, που έχει να κάνει με την κορυφαία αθλητική συνάντηση στη σύγχρονη εποχή της ανθρωπότητας.

Στο αγαπημένο του studio δερματοστιξίας, GangaTattoo, εκεί όπου έχει εμπιστευτεί τον σχεδιασμό αρκετών εκ των σχεδίων που κοσμούν το κορμί του, ο 39χρονος σούπερ σταρ των Λέικερς και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA, πρόσθεσε άλλο ένα στη... συλλογή του.

Το πάθος του Λάρι Έλισον είναι η τεχνητή νοημοσύνη και το NBA: Θα προσπαθήσει για έκτη φορά να αγοράσει ομάδα του «μαγικού πλανήτη»
NBA

09:42 - 23.09.2024

Το πάθος του Λάρι Έλισον είναι η τεχνητή νοημοσύνη και το NBA: Θα προσπαθήσει για έκτη φορά να αγοράσει ομάδα του «μαγικού πλανήτη»

Το έσοδα του 80χρονου Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Λάρι Έλισον, μέσω της Oracle Corporation, αυξάνονται με... υπερηχητική ταχύτητα και έτσι το όνειρο απόκτησης ομάδα του NBA επιστρέφει στο πλάνο του. Από τη στιγμή που οι Μπόστον Σέλτικς βρίσκονται σε καθεστώς πώλησης, τότε ο στόχος του είναι... προφανής!

Η παραγγελία ήταν απλή λιτή και απέριττη, η διαδικασία γρήγορη και τελικά στο εσωτερικό μέρος του μπράτσου του ΛεΜπρόν πλέον, βρίσκεται -μεταξύ άλλων σχεδίων- και το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι πέντε κύκλοι που συμβολίζουν την ένωση και την συνεργασία των πέντε ηπείρων του πλανήτη.

Πέραν από τις χρυσές κατακτήσεις του ΛεΜπρόν σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Παρίσι 2024, Λονδίνο 2012, Πεκίνο 2008), υπάρχει στην τροπαιοθήκη του και το χάλκινο της Αθήνας (2004), ενώ ως μέλος της Team USA έχει κατακτήσει άλλο ένα χάλκινο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιαπωνίας το 2006. Τότε που οι Αμερικάνοι είχαν χάσει από την Ελλάδα στον ημιτελικό και ακολούθως ανέβηκαν στο βάθρο δίπλα στην Εθνική μας ομάδα και σε αυτήν της Ισπανία που κατέκτησαν τη δεύτερη και την πρώτη θέση αντίστοιχα.

Αυτές είναι οι ομαδικές διακρίσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ στο NBA έχει κατακτήσει συνολικά στην εικοσαετή καριέρας του, που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και αποτελεσματικότητα, τέσσερα πρωταθλήματα με τρεις ομάδες (2012, 2013 Μαϊάμι Χιτ, 2016 Κλίβελαντ Καβαλίερς, 2020 Λος Άντζελες Λέικερς) και το Κύπελλο του 2023, στην πρώτη του έκδοση.