Ο ΛεΜπρόν έχει απαγορεύσει στον Μπρόνι να τον φωνάζει «μπαμπά» στο γήπεδο - Ποιες επιλογές του έδωσε (vid)

Ο ΛεΜπρόν έχει απαγορεύσει στον Μπρόνι να τον φωνάζει «μπαμπά» στο γήπεδο - Ποιες επιλογές του έδωσε (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:23 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 28.08.2024

Ο 20χρονος Μπρόνι Τζέιμς και ο 39χρονος πατέρας του και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, σύντομα θα βρεθούν μαζί στο παρκέ ως συμπαίκτες στους Λέικερς και ο ΛεΜπρόν έχει δώσει τρεις επιλογές στον γιο του για το πως μπορεί να τον φωνάζει εν ώρα εργασίας.

Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές προοπτικές στις απόψεις που έχουν εκδηλωθεί για την μελλοντική πορεία του Μπρόνι Τζέιμς στο NBA. Για το μόνο πράγμα που όλοι δηλώνουν βέβαιοι, είναι πως δεν θα περάσει και δεν θα πλησιάσει καν, τα τρομακτικά επιτεύγματα του πατέρα του. Και ανάμεσα σε αυτά, είναι και το γεγονός ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, στα 39 του χρόνια παραμένει στο κορυφαίο επίπεδο, ενεργός και ακμαίος, πράγμα που του έδωσε τη δυνατότητα να γίνει συμπαίκτης στους Λέικερς με τον πρωτότοκο γιο του.

Σύντομα λοιπόν το πρώτο ζεύγος πατέρα-υιού θα παίξει ταυτόχρονα στο NBA, αλλά στο εργασιακό περιβάλλον, ο 20χρονος Μπρόνι, όπως του έχει ξεκαθαρίσει ο ΛεΜπρόν προ πολλού, θα πρέπει να... απογαλακτιστεί πλήρως.

Από την αγκαλιά του πατέρα του συμπαίκτες στο ΝΒΑ - Ο Μπρόνι Τζέιμς ανήκει στους Λέικερς και η ιστορία είναι έτοιμη να... γραφτεί!
NBA

08:10 - 28.06.2024

Από την αγκαλιά του πατέρα του συμπαίκτες στο ΝΒΑ - Ο Μπρόνι Τζέιμς ανήκει στους Λέικερς και η ιστορία είναι έτοιμη να... γραφτεί!

Ποτέ στα χρονικά πατέρας και γιος δεν έχουν παίξει την ίδια περίοδο στο ΝΒΑ. Πόσο μάλλον στην ίδια ομάδα. Οι Λέικερς όμως, επέλεξαν στο Νο 55 του Draft τον Μπρόνι και ο πρωτότοκος γιος της φαμίλιας των Τζέιμς θα συνεργαστεί με τον πατέρα του στην ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο Βασιλιάς του NBA, τέσσερις φορές πρωταθλητής και ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, ήταν καλεσμένος στο Podcast «The Shot», χορηγούμενο από την Nike, σε μία συνέντευξη που έγινε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, αλλά προβλήθηκε πριν μερικές ώρες. Και η θεματική εστίασε κάποια στιγμή στη συνύπαρξή του με τον Μπρόνι στις εγκαταστάσεις των Λέικερς στο Λ.Α., αλλά και στα γήπεδα του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Αλήθεια, πως θα φωνάζει ο Μπρόνι τον ΛεΜπρόν, όταν θελήσει κάτι την ώρα που και οι δύο φορούν την ιστορική χρυσή-μοβ εμφάνιση; Σίγουρα όχι «μπαμπά». Άλλωστε, «το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό», είπε ο ΛεΜπρόν. «Δεν μπορεί να με αποκαλεί έτσι στον χώρο εργασίας μας.  Όταν φύγουμε από εκεί, κλείσουν οι πόρτες και είμαστε στο αμάξι, μπορεί πάλι να με λέει μπαμπά, όπως και στο σπίτι», αλλά σε καμία περίπτωση όσο βρίσκονται στο γήπεδο.

Εκεί οι επιλογές που θα έχει ο Μπρόνι είναι οι εξής: «Μπορεί να με φωνάζει 2-3», είπε για αρχή ο ΛεΜπρόν, δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιεί τα ψηφία της φανέλας του πατέρα του. «Μπορεί επίσης να με λέει Μπρον ή αν το θέλει μπορεί να με φωνάζει GOAT (Greatest of All Time). Θα πρέπει να διαλέξει», κατέληξε πετώντας στο τέκνο του τη μπάλα και το γάντι μαζί!