Γράφτηκε ιστορία στο Λος Άντζελες: ΛεΜπρόν και Μπρόνι μαζί στην φωτογράφιση των Λέικερς

Γράφτηκε ιστορία στο Λος Άντζελες: ΛεΜπρόν και Μπρόνι μαζί στην φωτογράφιση των Λέικερς

Sportal newsroom 22:24 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:28 - 30.09.2024

Η φετινή σεζόν θα είναι ξεχωριστή για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς θα μοιράζεται το παρκέ με τον γιο του, Μπρόνι, φορώντας τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπαίνει στην 22η σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ, σπάζοντας όλα τα κοντέρ και όλα τα ρεκόρ. Όπως συνηθίζει να κάνει στα χρόνια που μεσουρανεί στα παρκέ και έχει μπει για τα καλά στην κουβέντα ως ένας εκ των σπουδαιότερων που έπαιξαν μπάσκετ ποτέ.

Ο King είχε έναν μεγάλο στόχο: Να βρεθεί στα παρκέ του ΝΒΑ με τον γιο του, Μπρόνι και να ζήσουν κάτι που ουδείς άλλος είχε κάνει πράξη όλα αυτά τα χρόνια. Να συνυπάρξουν σε έναν αγώνα ΝΒΑ. Κάτι που θα ολοκληρώσει, σε πολύ μεγάλο βαθμό, την τεράστια πορεία του «chosen one».

Οι βάσεις άλλωστε έχουν ήδη μπει. Οι Λέικερς επέλεξαν στον δεύτερο γύρο του NBA Draft 2024 τον Μπρόνι Τζέιμς, για να γίνει συμπαίκτης με τον πατέρα του. Και στην Media Day της ομάδας από την Καλιφόρνια γράφτηκε το πρώτο κεφάλαιο αυτής της ξεχωριστής ιστορίας.

Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς πόζαραν μαζί στις καθιερωμένες φωτογραφίες. Με ίδιο στυλ και ίδιο ύφος, πατέρας και γιος έδειχναν άνετοι στον φακό και πλέον ξεκινούν προπονήσεις μαζί προκειμένου να είναι έτοιμοι αμφότεροι για μια ιδιαίτερη σεζόν, η οποία θα μνημονεύεται για χρόνια.

Πάρτε μια γεύση από την φωτογράφιση πατέρα και γιου στο πλαίσιο της Media Day των Λος Άντζελες Λέικερς:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!