O ΛεΜπρόν Τζέιμς στην ελεύθερη αγορά: Η αποκάλυψη του ατζέντη του που ρίχνει... λάδι στη φωτιά (vid)
i

© photo by Icon Sportswire / Getty Images / Ideal Images

O ΛεΜπρόν Τζέιμς στην ελεύθερη αγορά: Η αποκάλυψη του ατζέντη του που ρίχνει... λάδι στη φωτιά (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 17:50 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 29.05.2024

Ο Ριτς Πολ, ο οποίος εκτός από φίλος του ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι και ο μάνατζερ του, επιβεβαίωσε της φήμες. Είπε πως «ο ΛεΜπρόν θα είναι ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και θα μελετήσουμε τις επιλογές του», ενώ οι Λέικερς παραμένουν η πρώτη του επιλογή. Κανείς όμως, δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά...

Η αρχική πιθανότητα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς να μείνει ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Λέικερς αυτό το καλοκαίρι έχει εμφανιστεί εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Μόνο που πλέον η πιθανότητα προσεγγίζει την έννοια της βεβαιότητας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο 39χρονος σούπερ σταρ και πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ θα εγκαταλείψει τους Λιμνανθρώπους. Απλώς, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται σιγά σιγά, θα αρνηθεί την option που έχει στα χέρια τους για μονετή επέκταση, θα γίνει Free Agent για πρώτη φορά μετά το 2018, αλλά οι Λέικερς παραμένουν η πρώτη του επιλογή. Ενδεχομένως και η... τελευταία.

Ήδη οι Καλιφορνέζοι του ετοιμάζουν προσφορά πολυετούς διάρκειας (ακόμα και 3 ετών) και σύμφωνα με τις «φρέσκιες» δηλώσεις του ατζέντη του η κατάσταση έχει ως εξής: «Θα είναι ένα έντονο καλοκαίρι», είπε ο Ριτς Πολ σε εθνικό δίκτυο κι ενώ σχολίαζε τα Playoffs του ΝΒΑ που βρίσκονται σε εξέλιξη με τους τελικούς των περιφερειών. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως «ο ΛεΜπρόν θα είναι Free Agent και θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην υπόθεσή του».

Επίσης, εξήγησε πως «ο ΛεΜπρόν, δεν ανησυχεί για το ποιον προπονητή θα προσλάβουν οι Λέικερς και όποια απόφαση δεν θα τον επηρεάσει. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να πάρει την σωστή απόφαση γι' αυτόν και θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και όπως πάντα θα κάνει το... σωστό!».

ΛεΜπρόν και Μπρόνι μαζί στους Λέικερς: Υπάρχει πλάνο για την ιστορική στιγμή πατέρα και γιου!
NBA

14:26 - 07.04.2024

ΛεΜπρόν και Μπρόνι μαζί στους Λέικερς: Υπάρχει πλάνο για την ιστορική στιγμή πατέρα και γιου!

Οι Λέικερς έχουν διαθέσιμα δύο Draft Picks δεύτερου γύρου για το 2024 και η ανακοίνωση του Μπρόνι Τζέιμς περί της συμμετοχής του στη διαδικασία το καλοκαίρι που μας έρχεται, δημιουργεί την μεγάλη πιθανότητα ο πρωτότοκος γιος του ΛεΜπρόν να γίνει και συμπαίκτη του. Μία συνθήκη που φάνταζε αδύνατη, πλέον... δρομολογείται.

Στην πραγματικότητα, αν o King φύγει από τους Λέικερς τότε αυτό θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη, καθώς όλα δείχνουν πως η είσοδός του στην ελεύθερη αγορά δεν γίνεται με την προοπτική να βρει κάπου αλλού περισσότερα λεφτά. Γίνεται για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, το τελευταίο του, μεγαλύτερης διάρκειας από την επιλογή που έχει για μονοετή επέκταση μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Όσες μέρες όμως, παραμείνει στη λίστα με τους Free Agent είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αρκετές ομάδες που θα προσπαθήσουν να τον «κλέψουν»!