«Καταπέλτης» ο Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Αν έπαιζε στις αρχές των '90s, θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας» (vid)

Ντένις Ρόντμαν - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Καταπέλτης» ο Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Αν έπαιζε στις αρχές των '90s, θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας» (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 23:33 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 26.08.2024

Ο Ντένις Ρόντμαν πήρε ξεκάθαρη θέση στο debate Μάικλ Τζόρνταν vs ΛεΜπρόν Τζέιμς υποστηρίζοντας πως ο «βασιλιάς» δεν θα άντεχε τα φάουλ που γίνονταν στη δεκαετία του '90 και το πιθανότερο είναι να έφευγε από το γήπεδο.

Είναι γνωστό πως ο Ντένις Ρόντμαν δεν φοβάται να τσαλακωθεί. Το έκανε και τη δεκαετία του '90 και συνεχίζει και τώρα με περίσσιο θάρρος στα 63 του χρόνια. Εκκεντρικός όπως πάντα και χωρίς να... μασάει τα λόγια του, ο «Worm» που κυριαρχούσε στη δυναστεία των Σικάγο Μπουλς πήρε ξεκάθαρα θέση στο debate Μάικλ Τζόρνταν vs ΛεΜπρόν Τζέιμς στο NBA.

Η γνώμη του κορυφαίου αμυντικού των «ταύρων» ήταν ξεκάθαρη. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δε μπορεί καν να συγκριθεί με τον Μάικλ Τζόρνταν σύμφωνα με τα λεγόμενά του και ο σταρ των Λέικερς αν έπαιζε 30 χρόνια νωρίτερα στην κορυφαία λίγκα θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας.

NBA 2K25: «Άρωμα» Ευρώπης στο Top-3, το μεγαλύτερο rating ο Αντετοκούνμπο και η πρωτιά στον Γιόκιτς!
NBA

20:07 - 26.08.2024

NBA 2K25: «Άρωμα» Ευρώπης στο Top-3, το μεγαλύτερο rating ο Αντετοκούνμπο και η πρωτιά στον Γιόκιτς!

Το NBA 2K25 ανακοίνωσε τα ratings των παικτών με την πρώτη θέση να ανήκει στον MVP Νίκολα Γιόκιτς και τους Λούκα Ντόντσιτς και Γιάννη Αντετοκούνμπο να συμπληρώνουν την... ευρωπαϊκή τριάδα.

«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει λένε», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόντμαν και όταν αναφέρθηκε στον Τζέιμς δεν συγκρατήθηκε και εκφράστηκε με αιχμηρό τρόπο για τον κορυφαίο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς. Μάλιστα σχολίασε πως έχει μόνο μια κίνηση στο «οπλοστάσιό» του και πως δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης.

«Αν ο ΛεΜπρόν έπαιζε στις αρχές των 90s, θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας. Σοβαρά νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις αυτό που έκανε ο Μάικλ; Είχε πολύ μεγαλύτερο χάρισμα και εκφραστικότητα. Ο ΛεΜπρόν είναι απλώς ένα “μπαμ”. Δεν υπάρχει λάμψη στο παιχνίδι του», δήλωσε αρχικά στο The Dan Patrick show.

Ο «The Worm» συνέχισε κάνοντας αναφορά στο πόσο πιο physical ήταν το μπάσκετ εκείνη την εποχή και στα σκληρά φάουλ που δεχόταν ο Μάικλ Τζόρνταν κθ' όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών. «Φανταστείτε πως εάν έκαναν φάουλ τώρα στον ΛεΜπρόν όπως συνήθιζαν να κάνουν τότε στον Τζόρνταν, το πιο πιθανό είναι να είχε κλονιστεί και να έφευγε από το γήπεδο. Αυτό θα το έκανε καθώς δεν θα μπορούσε να βασιστεί στην μοναδική του κίνηση που είναι το λέι απ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!