ΛεΜπρόν Τζέιμς για Μπρόνι: «Δεν έχει σημασία αν παίζει καλά ή όχι - Έχει πολλά να μάθει»

ΛεΜπρόν Τζέιμς - Μπρόνι Τζέιμς - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

ΛεΜπρόν Τζέιμς για Μπρόνι: «Δεν έχει σημασία αν παίζει καλά ή όχι - Έχει πολλά να μάθει»

Ευτυχία Οικονομίδου 19:03 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 20.07.2024

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που για πρώτη φορά στην ιστορία του NBA θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μαζί με τον γιο του, σε δηλώσεις του μίλησε για τον γιο του και τις εμφανίσεις του στην Summer League του Λας Βέγκας.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπορεί να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την συμμετοχή της Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου κι επιθυμεί να ανέβει στην ψηλότερη θέση του βάθρου, όμως δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθεί τον γιο του, Μπρόνι που συμμετέχει στην Summer League στο NBΑ, που διεξάγεται στο Λας Βέγκας.

Πατέρας και γιος ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μιας και θα είναι συμπαίκτες από τη νέα σεζόν στους Λέικερς μετά την επιλογή του Μπρόνι Τζέιμς στο νούμερο 55 του φετινού draft από την ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο 19χρονος άσος βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες λόγω της χαμηλής απόδοσης του στα πρώτα παιχνίδια της Summer League, καθώς είχε 0/15 τρίποντα κι ένα μέσο όρο κάτω 5 πόντων με 22.5% στα σουτ εντός πεδιάς, κάτι που άλλαξε βέβαια στην πορεία. Γι' αυτό ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μιλώντας για εκείνον στις δηλώσεις του έσπευσε να τον υπερασπιστεί.

Ο MVP του NBA «έκραξε» δημόσια τον γιο του Λεμπρόν και τα… γύρισε όταν του υπενθύμισαν ότι ήταν χειρότερος: «Εσένα δεν σου μίλησε κανείς...»
NBA

19:26 - 19.07.2024

Ο MVP του NBA «έκραξε» δημόσια τον γιο του Λεμπρόν και τα… γύρισε όταν του υπενθύμισαν ότι ήταν χειρότερος: «Εσένα δεν σου μίλησε κανείς...»

Το ντεμπούτο του Μπρόνι Τζέιμς προκάλεσε έντονη αντίδραση μαζί και του Τζέιλεν Μπράουν, όμως μόλις αποκαλύφθηκε το δικό του... κακό ντεμπούτο έκανε πίσω και τα... μάζεψε.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Ως οικογένεια προφανώς είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι βρίσκεται σε αυτό το σημείο. Δεν έχει σημασία αν παίζει καλά ή όχι. Είναι 19 ετών. Έχει τόσα πολλά πράγματα να αναπτύξει, τόσος χώρος να μεγαλώσει. Έχει τόσα πολλά να μάθει, αλλά το καλύτερο είναι ότι κρατάει το κεφάλι κάτω και μένει συγκεντρωμένος. Οπότε τα καλύτερα θα έρθουν όσο δουλεύει και θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα».