Προκαλεί... ζάλη το ποσό που αναμένεται να πουληθεί η φανέλα του ΛεΜπρόν στο γυμνάσιο

ΛεΜπρόν Τζέιμς - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Προκαλεί... ζάλη το ποσό που αναμένεται να πουληθεί η φανέλα του ΛεΜπρόν στο γυμνάσιο

Νεφέλη Μπισμπίκη • 12:01 - 29.08.2024

Μια φορεμένη φανέλα του Λεμπρόν Τζέιμς από την εποχή που ήταν στο γυμνάσιο, βγαίνει σε δημοπρασία και εκτιμάται ότι μπορεί να πωληθεί ακόμα και 2 εκατομμύρια δολάρια.

Στις 27 Σεπτεμβρίου, θα τεθεί σε δημοπρασία η φανέλα του Λεμπρόν Τζέιμς από..... το γυμνάσιο, τότε που ο «Βασιλιάς» αγωνιζόταν στο St. Vincent-St. Mary. Έτσι, αν κάποιος είναι φαν του Λεμπρόν, πρέπει να ενημερωθεί πως η τιμή εκκίνησης που έχει δοθεί από την εταιρεία που έχει αναλάβει την δημοπρασία, είναι 250.000 δολάρια, αλλά αναμένεται πως θα φτάσει τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι γνωστό, πως οποιοσδήποτε και αν έχει αγοράσει μέχρι σήμερα κάποιο αντικείμενο του Τζειμς το οποίο έχει βγει στο σφυρί, του έχει κοστίσει σίγουρα μία περιουσία. Μιλάμε για μία φανέλα που έχει φορεθεί περίπου πριν 22 χρόνια, λίγο πριν επιλεγεί από τους Καβαλίερς στο ΝΒΑ ντραφτ το 2003, αφού στο μεσοδιάστημα δεν είχε φοιτήσει σε κάποιο κολέγιο.

Ο ΛεΜπρόν έχει απαγορεύσει στον Μπρόνι να τον φωνάζει «μπαμπά» στο γήπεδο - Ποιες επιλογές του έδωσε (vid)
NBA

11:23 - 28.08.2024

Ο ΛεΜπρόν έχει απαγορεύσει στον Μπρόνι να τον φωνάζει «μπαμπά» στο γήπεδο - Ποιες επιλογές του έδωσε (vid)

Ο 20χρονος Μπρόνι Τζέιμς και ο 39χρονος πατέρας του και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, σύντομα θα βρεθούν μαζί στο παρκέ ως συμπαίκτες στους Λέικερς και ο ΛεΜπρόν έχει δώσει τρεις επιλογές στον γιο του για το πως μπορεί να τον φωνάζει εν ώρα εργασίας.

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η πώληση μιας φανέλας που φορούσε ο Λεμπρόν Τζέιμς, στους τελικούς του ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ το 2013. Η συγκεκριμένη πωλήθηκε τον Ιανουάριο του 2023 για το τρελό ποσό των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων. Επίσης, η στολή με την οποία ο Λεμπρόν Τζέιμς αγωνίστηκε στο NBA All Star Game του 2020 στο Σικάγο, πωλήθηκε σε δημοπρασία για το ποσό των 630.000 δολαρίων και για την ιστορία τα έσοδα διατέθηκαν για την συνέχεια της λειτουργίας των ιδρυμάτων που είχε δημιουργήσει ο Κόμπι Μπράιαντ, του «Mamba on Three Fund» και «Mamba & Mambacita Sports Foundation».

Σε δήλωσή του ο Ντέιβιντ Γκούντμαν, Διευθύνων Σύμβουλος της Julien’s Auction, της υπεύθυνης εταιρίας για την διεξαγωγή της δημοπρασίας, ανέφερε:

«Αυτή η ιστορική φανέλα αντιπροσωπεύει την κομβική στιγμή της ανόδου του Λεμπρόν στη βασιλική οικογένεια του μπάσκετ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!