O ΛεΜπρόν Τζέιμς έστειλε ένα μήνυμα προς τον Ρίκι Ρούμπιο - «Συγχαρητήρια, έκανες τρομερή πορεία»

O ΛεΜπρόν Τζέιμς έστειλε ένα μήνυμα προς τον Ρίκι Ρούμπιο - «Συγχαρητήρια, έκανες τρομερή πορεία»

Γιώργος Γαβριλάκης 13:56 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 14.08.2024

Αν και απογοητευμένος από τη νέα ήττα των Λέικερς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλησε να αφιερώσει λίγα λόγια στον Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος έβαλε τέλος στην ΝΒΑ καριέρα του και ίσως να... κρεμάσει και τα παπούτσια.

Δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσει για το τι έγινε στο παιχνίδι των Λέικερς με τους Γκρίζλις, ούτε να αναλύσει τους λόγους που η ομάδα του έχασε ξανά. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αρκέστηκε στο να παραδεχθεί πως «παίζουμε χάλια» και πως οι αντίπαλοί τους «μας διέλυσαν». 

Ήθελε όμως, κάτι να δηλώσει και αυτό δεν είχε να κάνει με τους Λιμνανθρώπους ή με το άτομό του. Ήθελε να αναφερθεί στον Ρίκι Ρούμπιο. «Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή. Αλλά θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στον Ρίκι για την σπουδαία καριέρα που έκανε»

Ο αόριστος χρόνος που χρησιμοποίησε έχει να κάνει με το τέλος της πορείας του 33χρονου Ισπανού στο ΝΒΑ. Αποδεσμεύτηκε όπως και ο ίδιος ήθελε και επιδίωξε από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τους οποίους εδώ και καιρό είχε ενημερώσει πως σκοπεύει να αποχωρήσει για λόγους που έχουν να κάνουν με την προσωπική του υγεία

Ο Ρούμπιο από το καλοκαίρι είχε εξηγήσει πως θέλει να κάνει ένα διάλλειμα από το μπάσκετ, γι' αυτό και δεν έπαιξε με την εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ το πιθανότερο σενάριο αγορά στο να μην επιστρέψει ξανά στην ενεργό δράση. 

Σε... αμόκ ο προπονητής των Γκρίζλις, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ούρλιαζε (vid)
NBA

12:21 - 06.01.2024

Σε... αμόκ ο προπονητής των Γκρίζλις, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ούρλιαζε (vid)

Ο κόουτς των Μέμφις Γκρίζλις, Τέιλορ Τζένκινς από τα νεύρα του θόλωσε και όταν κατάλαβε ότι οι διαιτητές δεν έδωσαν φάουλ στον Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ που δέχτηκε χτύπημα από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς των Λέικερς, μπήκε μέρα στο παρκέ και έκανε... φασαρία!

Παρόλα αυτά, η Μπαρτσελόνα κυρίως, παρακολουθεί την περίπτωσή του και σε ενδεχόμενη αλλαγή των πλάνων του, δεν θα έλεγε «όχι» στην προσθήκη του αθλητή, ο οποίος εμφανίστηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του ως το παιδί-θαύμα των ακαδημιών της Μπανταλόνα και η «Μπάρτσα» τον απέκτησε το 2009 σε ηλικία 19 ετών. Έπαιξε για δύο σεζόν με τους «Μπλαουγκράνα» και από το 2011 μέχρι πριν από λίγο καιρό αγωνιζόταν στο ΝΒΑ