Τζέιμς vs. Τζόρνταν: Οι απόψεις για τον «βασιλιά» στο παρκέ διίστανται, στα οικονομικά όμως ο αγέραστος Λέικερ δεν βλέπει καν τον πρώην σταρ των Μπουλς!

ΛεΜπρόν Τζέιμς - Μάικλ Τζόρνταν

i

© Sportal

Τζέιμς vs. Τζόρνταν: Οι απόψεις για τον «βασιλιά» στο παρκέ διίστανται, στα οικονομικά όμως ο αγέραστος Λέικερ δεν βλέπει καν τον πρώην σταρ των Μπουλς!

Είναι ο «βασιλιάς» του παγκόσμιου μπάσκετ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς; Οι απόψεις διίστανται και είναι λογικό ειδικά όταν μπαίνει στην ίδια κουβέντα με τον Μάικλ Τζόρνταν. Άλλες εποχές, άλλο μπάσκετ, ένας άλλος κόσμος γενικότερα. Όσον αφορά όμως τα οικονομικά, ο αγέραστος Λέικερ δεν βλέπει καν τον πρώην σταρ των Μπουλς.

Η πολυαναμενόμενη ανανέωση του συμβολαίου του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τους Λος Άντζελες Λέικερς έγινε κι επίσημα με τα πάντα να φαίνονταν προκαθορισμένα ειδικά από την στιγμή που οι «λιμνάνθρωποι» πήραν τον γιο του ΛεΜπρόν, Μπρόνι, στην 55η θέση του δεύτερου γύρου του φετινού NBA Draft.

Τα ρεκόρ έχουν ήδη σπάσει και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τα έχει για… πρωινό. Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της λίγκας, πρώτος που έφτασε τους 40 χιλιάδες πόντους, πρώτος παίκτης που θα φτάσει να αγωνίζεται 22 (!) σεζόν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με το… κερασάκι στην τούρτα να έρχεται με το γεγονός ότι θα είναι συμπαίκτης με τον γιο του, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο NBA.

Μίδας στο Λος Άντζελες: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραμένει στους Λέικερς με 104 εκατ. δολάρια!
NBA

15:51 - 03.07.2024

Μίδας στο Λος Άντζελες: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραμένει στους Λέικερς με 104 εκατ. δολάρια!

Για πάντα Λέικερ! Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ρίχνει... άγκυρα στο Λος Άντζελες, φτάνοντας σε deal με την ομάδα της Καλιφόρνια για τα επόμενα 2 χρόνια με απολαβές που φτάνουν στα 104 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και οι Λέικερς έδωσαν τα χέρια με τον «βασιλιά» να υπογράφει την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα του Λος Άντζελες για τα επόμενα δύο χρόνια με απολαβές που φτάνουν τα 104 εκατομμύρια δολάρια.

Τα χρήματα αυτά είναι μυθικά και προστίθενται στο ήδη αξιοσημείωτο… παραδάκι που έχει καταφέρει να μαζέψει το παιδί από το Άκρον, που λάμπει εδώ και δύο δεκαετίες στον μαγικό κόσμο του NBA. Με το νέο του συμβόλαιο, ο Τζέιμς ξεπερνάει το μισό δισεκατομμύριο δολάρια, που έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο μέσω της καριέρας του στο NBA.

Έχοντας φτάσει αισίως πλέον τα 39 του χρόνια, ο ΛεΜπρόν σε ηλικία 40 και 41 ετών θα αγωνίζεται φορώντας τα χρυσά και τα μωβ κυριαρχώντας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου βλέποντας τα έσοδά του να αυξάνονται συνεχώς.

Δεν είναι τυχαίο πως τις τελευταίες δύο σεζόν πριν βάλει τέλος στη λαμπρή του πορεία θα έχει συγκεντρώσει συνολικά περισσότερα χρήματα απ’ όσα κατάφερε να μαζέψει σε ολόκληρη την καριέρα του στο NBA ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς αγωνιζόμενος στους «ταύρους» και στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς κατάφερε να δει στον λογαριασμό του 93.877.500 δολάρια δηλαδή κάτι λιγότερο από το ένα πέμπτο των συνολικών εσόδων του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Σαφώς, άλλες εποχές τα 90’s, αλλιώς ήταν τα 00’s, τα 10’s, τα 20’s και πάει λέγοντας. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έζησε στο prime του την κατάλληλη περίοδο, που τα χρήματα εκτοξεύτηκαν όχι μόνο στο NBA, αλλά γενικότερα στον παγκόσμιο αθλητισμό, ενώ την δεκαετία του '90 η χρηματική αξία του ενός εκατομμυρίου ήταν τεράστια για την εποχή.

Οι Λέικερς μετά το... άκυρο του Κλέι Τόμπσον εστιάζουν στον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (vid)
NBA

10:10 - 02.07.2024

Οι Λέικερς μετά το... άκυρο του Κλέι Τόμπσον εστιάζουν στον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (vid)

Την ίδια στιγμή που ο Κλέι Τόμπσον αρνήθηκε την προσφορά των Λέικερς και επέλεξε αυτή των Μάβερικς, οι Λιμνάνθρωποι αποφάσισαν πως ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των Σικάγο Μπουλς τους... αξίζει και κινούνται άμεσα για την απόκτησή του.

Αριθμητικά μιλώντας πάντως, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι αδιαμφισβήτητα ο... Μίδας του μπάσκετ αποφασίζοντας να συνεχίζει να κυριαρχεί και μετά τα 40 του μένοντας για πάντα Λέικερ!