Μίλτο... τρέμε: Ο ΛεΜπρόν πιστεύει ότι θα έπαιρνε μετάλλιο στο άλμα εις ύψος ή μήκος

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Μίλτο... τρέμε: Ο ΛεΜπρόν πιστεύει ότι θα έπαιρνε μετάλλιο στο άλμα εις ύψος ή μήκος

Ευτυχία Οικονομίδου 09:05 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 01.09.2024

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε πως με την κατάλληλη προετοιμασία θα μπορούσε να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο είτε στο άλμα εις μήκος, είτε στο άλμα εις ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπορεί να πανηγύρισε το νέο του χρυσό μετάλλιο με την Team USA στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού ρίχνοντας στο... καναβάτσο τους οικοδεσπότες Γάλλους, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν είναι το μόνο άθλημα στο οποίο θα μπορούσε να διεκδικήσει κάποια διάκριση.

Ο «βασιλιάς» στο παλμαρέ του μετρά δεκάδες τίτλους και βραβεία, με σημαντικότερα τα τρία χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Πεκίνο, Λονδίνο, Παρίσι) με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ καθώς και τα τέσσερα πρωταθλήματα NBA (Μαϊάμι Χιτ 2012 & 2013, Κλίβελαντ Καβαλίερς 2016, Λος Άντζελες Λέικερς 2020), αλλά και άπειρες ατομικές διακρίσεις (4 φορές MVP των τελικών, 4 φορές MVP κανονικής διάρκειας).

Στο «Club 500 Millions» ο ΛεΜπρόν, πλέον και ο Κάρι: Πότε θα εισπράξει μισό δισεκατομμύριο δολάρια ο Αντετοκούνμπο
NBA

09:58 - 31.08.2024

Στο «Club 500 Millions» ο ΛεΜπρόν, πλέον και ο Κάρι: Πότε θα εισπράξει μισό δισεκατομμύριο δολάρια ο Αντετοκούνμπο

Τα συμβόλαια του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο ΝΒΑ έχουν ξεπεράσει τα 580 εκατομμύρια δολάρια και με τη νέα συμφωνία του Στέφεν Κάρι με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς «σπάει» κι αυτός τα φράγμα των συνολικών εισπράξεων άνω του μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων. Ποιοι ακολουθούν και πότε θα έρθει η σειρά του Γιάννη Αντετοκούνμπο...

Ωστόσο, ο σταρ των Λέικερς μετά από αντίστοιχη ερώτηση απάντησε σε podcast πως έχει την ικανότητα με την κατάλληλη προετοιμασία να κοντράρει αθλητές του άλματος εις μήκος ή εις ύψος «απειλώντας» ουσιαστικά τον δύο φορές χρυσό Ολυμπιονίκη, Μίλτο Τεντόγλου.

«Δε μπορώ να συναγωνιστώ κανέναν χωρίς προετοιμασία. Ίσως στο άλμα εις μήκος ή ύψος, αν θα μου έδινες 6-8 μήνες ή δεν ξέρω πόσο. Εννοείται θα ήμουν επιπέδου μεταλλίου», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Τζέιμς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!