Ο Λεμπρόν «την είπε» στους... haters των Μπρόνι και Κλαρκ

Φωτ. IMAGO

Ο Λεμπρόν «την είπε» στους... haters των Μπρόνι και Κλαρκ

Μέσω δύο instagram story, ο Λεμπρόν Τζέιμς υπερασπίστηκε τον γιό του, Μπρόνι και την αγαπημένη παίκτρια του WNBA από τις «κακές» γλώσσες.

Ο «Βασιλιάς» είναι γνωστός για το θάρρος της γνώμης του και τις συχνές δημόσιες τοποθετήσεις του. Δεν ντρέπεται να δηλώνει ανοιχτά αυτό που πιστεύει, είτε αυτό είναι μέσω ενός podcast, είτε μιας συνέντευξης, είτε ενός απλού instagram story. Την τελευταία μέθοδο την χρησιμοποίησε μάλιστα πριν από λίγες ώρες, θέλοντας να ενθαρρύνει δύο αγαπημένες του μπασκετικές -και όχι μόνο- προσωπικότητες, τον γιό του και πλέον συμπαίκτη του στους Λέικερς Μπρόνι, αλλά και την εκπληκτική rookie του WNBA Κέιτλιν Κλαρκ.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο του story ο King James έκανε αναδημοσίευση ένα post που δείχνει τον Μπρόνι να προπονείται στα παλιά του λημέρια, στο Siera Canyon. Από πάνω ο 39χρονος superstar έγραψε τα εξής: «Συνέχισε να δουλεύεις αγόρι μου και... ξέχνα όλο το μίσος και την φασαρία γύρω σου! Εσύ μόνο γνωρίζεις τον προσωπικό σου μύθο! ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ!».

Με αυτό το μήνυμα ο Λεμπρόν θέλει να υποστηρίξει δημόσια τον γιο του για τα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τον ίδιο, αφού πολλοί θεωρούν πως στο NBA Summer League δεν απέδωσε τα μέγιστα. Ο ίδιος ο Μπρόνι μέτρησε κατά μέσο όρο 7 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 1,5 ασσίστ και ένα κλέψιμο στην καλοκαιρινή λίγκα, ενώ τα ποσοστά του από δίποντο και τρίποντο ανέρχονται στο 32,5% και 13% αντίστοιχα.

Στο «Club 500 Millions» ο ΛεΜπρόν, πλέον και ο Κάρι: Πότε θα εισπράξει μισό δισεκατομμύριο δολάρια ο Αντετοκούνμπο
NBA

09:58 - 31.08.2024

Στο «Club 500 Millions» ο ΛεΜπρόν, πλέον και ο Κάρι: Πότε θα εισπράξει μισό δισεκατομμύριο δολάρια ο Αντετοκούνμπο

Τα συμβόλαια του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο ΝΒΑ έχουν ξεπεράσει τα 580 εκατομμύρια δολάρια και με τη νέα συμφωνία του Στέφεν Κάρι με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς «σπάει» κι αυτός τα φράγμα των συνολικών εισπράξεων άνω του μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων. Ποιοι ακολουθούν και πότε θα έρθει η σειρά του Γιάννη Αντετοκούνμπο...

Το δεύτερο στόρι του «Βασιλιά» απεικονίζει την πρωτοεμφανιζόμενη στο WNBA Κέιτλιν Κλαρκ μαζί με τα την στατιστική της γραμμή από το χθεσινοβραδινό παιχνίδι της κόντρα στις LA Sparks, στο οποίο σημειώσε triple-double. Η Κλαρκ έχει βαλθεί να... τρελάνει τον γυναικείο -και όχι μόνο- μπασκετικό κόσμο με τα απανωτά της επιτεύγματα σε πολύ σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα, ωστόσο υπάρχουν πολλοί οι οποίοι ακόμη την αμφισβητούν. Σε συνδυασμό με αυτό υπάρχει και το δίπολο με την έτερη εκπληκτική rookie Έιντζελ Ριζ, με την οποία βρίσκονται σε κόντρα.

Στο σχετικό στόρι ο Λεμπρόν παραθέτοντας την εικόνα γράφει από κάτω: «Γειά σας haters!!!! Το αγαπώ αυτό». Φυσικά εννοεί πως αγαπά τον τρόπο με τον οποίο η Κλαρκ απαντάει εντός γηπέδου σε όσους την μισούν και την διαβάλλουν. Για την ιστορία, η Κλαρκ μέτρησε 24 πόντους και είχε από 10 ασσίστ και ριμπάουντ. Νωρίτερα μέσα στην σεζόν είχε καταγράψει το πρώτο triple double στην ιστορία του WNBA και χτες... είπε να το ξανακάνει!

Μπέβερλι: «Στην Ευρώπη νοιώθω όπως ο ΛεΜπρόν στην Αμερική»
ΜΠΑΣΚΕΤ

09:36 - 05.09.2024

Μπέβερλι: «Στην Ευρώπη νοιώθω όπως ο ΛεΜπρόν στην Αμερική»

Ο Πάτρικ Μπέβερλι που επέστρεψε στην Ευρώπη κουβαλώντας... αστερόσκονη από το NBA αυτή τη φορά, παρομοιάζει αυτό που ζει στην δεύτερη θητεία του στην ήπειρο με την Χάποελ Τελ Αβίβ, με τον τρόπο που στην Αμερική αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!