Λεωνίδας Κασελάκης: «Η περσινή σεζόν ανήκει στα βιβλία, φέτος έχουμε μεγαλύτερο βάθος ροστερ»

Λεωνίδας Κασελάκης

i

© Intime

Λεωνίδας Κασελάκης: «Η περσινή σεζόν ανήκει στα βιβλία, φέτος έχουμε μεγαλύτερο βάθος ροστερ»

Χρήστος Τσάλτας 11:17 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 14.08.2024

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για τη νέα σεζόν του Περιστερίου, έθεσε τον πήχη και στάθηκε στα στοιχεία που κάνουν καλύτερη την ομάδα σε σχέση με πέρυσι.

Το Περιστέρι μετά την εμπειρία στη Ρόδο και τη συμμετοχή του στο Super Cup, όπου έχασε από τον Ολυμπιακό, αλλά νίκησε τον ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται για το νέο... κύμα επίσημων υποχρεώσεων, καθώς το Σαββατοκύριακο που έρχεται ξεκινάει η Basket League, ενώ στο πρόγραμμά του -στα μέσα του μήνα- θα ενταχθεί και η δράση του ΒCL.  

To πρωί της Δευτέρας (2/10) και στη δυτική όχθη της Αττικής, οι «κυανοκίτρινοι» έκαναν την Media Day της και στο πλαίσιο αυτής μίλησε ο Λεωνίδας Κασελάκης

«Να ευχηθώ υγεία. Είναι πολύ σημαντικό για όλους να είναι υγιείς», είπε αρχικά ο αρχηγός της ομάδας και εξήγησε πως «νιώθουμε ανυπομονησία και ανυπομονούμε να βγάλουμε τη δουλειά στο γήπεδο. Είμαστε νέα ομάδα λαι θέλουμε να βγάλουμε καλή εικόνα στο παρκέ. Η περσινή σεζόν έχει περάσει στα βιβλία. Κάθε μέρα πρέπει να βάζουμε στόχο να γινόμαστε καλύτεροι. Ξέρουμε τα λάθη μας και κρατάμε τα θετικά στο παιχνίδι μας. Η σεζόν είναι μεγάλη έχουμε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη οπότε πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να κοιτάμε κάθε αγώνα».

Νίκη της ΑΕΚ στο Μαρούσι σε φιλικό με... σκορ και θέαμα!
ΜΠΑΣΚΕΤ

20:21 - 01.10.2023

Νίκη της ΑΕΚ στο Μαρούσι σε φιλικό με... σκορ και θέαμα!

Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της η ΑΕΚ έδειξε θετική εικόνα επιθετικά και με τον Τζάστιν Τίλμαν μπροστάρη (28π) επιβλήθηκε το Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά (89-87).

Επίσης, θέλησε να σημειώσει πως «Προφανώς θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μας αρέσουν 2 παιχνίδια την εβδομάδα. Δίνουμε 6 τελικούς και θέλουμε να κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το βάθος που έχουμε και η αθλητικότητα είναι στα στοιχεία που μας κάνουν καλύτερους από πέρυσι.

Και κατέληξε πως «ο κόουτς Σπανούλης δεν αφήνει ούτε μία μέρα να πάει χαμένη, θέλουμε όλοι μαζί να πετύχουμε και επειδή δεν έχει κάνει τίποτα τυχαία στη ζωή του είναι πρότυπο για όλους να πετύχουμε τους στόχους μας».

Tags: