H Euroleague υποκλίθηκε στον Λεσόρ!

Ματίας Λεσόρ

H Euroleague υποκλίθηκε στον Λεσόρ!

Sportal newsroom 21:18 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 17.08.2024

Στα επιτεύγματα του Ματίας Λεσόρ με τον Παναθηναϊκό AKTOR αναφέρθηκε η Euroleague χαρακτηρίζοντας τον ξεχωριστό παίκτη

Ο Ματίας Λεσόρ πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τον Παναθηναϊκό AKTOR και η Euroleague τον αποθέωσε.

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» στην πρώτη του χρονιά με την «πράσινη» φανέλα κατέκτησε το τρόπαιο της Euroleague και το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Μάλιστα, σε εθνικό επίπεδο αγωνίστηκε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο απέναντι στην Team USA.

Ήττα από την Σερβία στον μικρό τελικό και τέταρτη θέση για την Εθνική Παίδων
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

20:26 - 17.08.2024

Ήττα από την Σερβία στον μικρό τελικό και τέταρτη θέση για την Εθνική Παίδων

Η Εθνική Παίδων δεν τα κατάφερε απέναντι στην Σερβία, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να γνωρίζει την ήττα με 74-65 και να τερματίζει στην τέταρτη θέση του Ευρωμπάσκετ Κ16.

Η Euroleague με ανάρτηση της στα social media υποκλίθηκε στον Ματίας Λεσόρ για όσα πέτυχε. Μάλιστα, ανέβασε δύο φωτογραφίες του παίκτη με το τρόπαιο της Euroleague και το ασημένιο μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων και έγραψε: «Ξεχωριστός παίκτης, ξεχωριστή σεζόν».

Η ανάρτηση της Euroleague:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!