Λήξη «συναγερμού» για Ντουράντ
i

Ντουράντ / © Nets twitter

Λήξη «συναγερμού» για Ντουράντ

19:48 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 20.08.2024

Ο Κέβιν Ντουράντ τραυματίστηκε στον αγώνα των Νετς με τους Χιτ και άπαντες στην ομάδα του Μπρούκλιν ανησύχησαν, όμως λίγες ώρες μετά τα νέα είναι ευχάριστα για τον σούπερ σταρ της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι συνηθισμένος από τραυματισμούς. Στην πλούσια καριέρα του έχει χρειαστεί αρκετές φορές να μπει στα... πιτς, γεγονός που έχει σε «συναγερμό» το τεχνικό επιτελείο των ομάδων στις οποίες αγωνίζεται.

Η Σάρλοτ δέχεται προσφορές για τον τραυματία Κέλι Ούμπρε
NBA

13:13 - 08.01.2023

Η Σάρλοτ δέχεται προσφορές για τον τραυματία Κέλι Ούμπρε

Ο 27χρονος φόργουορντ είναι τραυματίας και όταν επιστρέψει (σε τουλάχιστον ένα μήνα) ίσως να μην φοράει τη φανέλα των Χόρνετς. Οι Καβαλίερς, οι Σανς, αλλά κυρίως οι Ράπτορς σκέφτονται να κινηθούν προς το μέρος του.

Στο ματς του Μπρούκλιν με το Κλίβελαντ ο Ντουράντ αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου και ο κρύος ιδρώτας δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή του. Ωστόσο η έκδηλη ανησυχία έδωσε γρήγορα τη θέση της στον εφησυχασμό, αφού οι εξετάσεις του Αμερικάνου έδειξαν ότι πρόκειται απλά για ένα επιπόλαιο τραύμα που δεν θα του κοστίσει. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών ο αρχηγός της ομάδας του Μπούκλιν δεν θα λείψει για καιρό και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε δύο εβδομάδες, ενισχύοντας ξανά τους Νετς στον αγώνα τους να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά γίνεται ενόψει play offs.