Το buzzer-beater του Μοντέρο που χάρισε τη νίκη στη Βαλένθια (vid)

Το buzzer-beater του Μοντέρο που χάρισε τη νίκη στη Βαλένθια (vid)

Απόστολος Μαυράκης 20:05 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 20.10.2024

Ο Ζαν Μοντέρο ήταν ο πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Βαλένθια κόντρα στην Ανδόρα του Νίκου Χουγκάζ, αφού πέραν των 25 πόντων που σημείωσε, ευστόχησε στο buzzer-beater που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 89-88.

Το φινάλε στον αγώνα του Ισπανικού πρωταθλήματος μεταξύ της Βαλένθια και της Ανδόρας του Νίκου Χουγκάζ ήταν πραγματικά ανεπανάληπτό. Με την Ανδόρα να μπαίνει στο τελευταίο δεκάλεπτο με το ισχνό κεφάλι των 4 πόντων (62-66) και τον Ζαν Μοντέρο να πετάει... φλόγες, ήδη γνωρίζαμε πως θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον φινάλε.

Συνεχίζει να εκπλήσσει ο Χουγκάζ - Έβαλε 25 πόντους με 5 τρίποντα στη κατοστάρα της Ανδόρας
ΜΠΑΣΚΕΤ

23:54 - 12.10.2024

Συνεχίζει να εκπλήσσει ο Χουγκάζ - Έβαλε 25 πόντους με 5 τρίποντα στη κατοστάρα της Ανδόρας

Ο Νίκος Χουγκάζ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και το ξεκίνημά του με την φανέλα της Ανδόρας είναι επικό. Ο Έλληνας φόργουορντ προχώρησε σε νέα γεμάτη εμφάνιση στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, μετρώντας 25 πόντους 7 ριμπάουντ βάζοντας μάλιστα 5 τρίποντα.

Οι προσδοκίες όλων ωστόσο ξεπεράστηκαν κατά πολύ, αφού αυτά που συνέβησαν στα τελευταία δέκα λεπτά του εν λόγω αγώνα, ήταν αδιανόητα. Αφενός το back-n-forth και το... μία σου και μία μου που υπήρξε στο σκορ και αφετέρου τα 5 τρίποντα του Φεράν Μπασάς είχαν ήδη αφήσει οιωνούς για αγωνία μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο οιωνός αυτός εκπληρώθηκε, αφού ο... «25άρης» Ζαν Μοντέρο, με την ομάδα του βρίσκεται πίσω με ένα (87-88), κατάφερε να ευστοχήσει σε μπάζερ-μπίτερ δίποντο και να δώσει τη νίκη στη Βαλένθια με 89-88.

Παρακάτω το τρομερό μπάζερ-μπίτερ του Μοντέρο:

Αυτός ήταν ο 25ος και πιο κρίσιμος πόντος του Μοντέρο στο ματς, συνοδευόμενοι μάλιστα από 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Από την μεριά της Ανδόρας, η 30άρα του Χάρντινγκ δεν ήταν αρκετή για την ομάδα του, ενώ ο Νίκος Χουγκάζ κινήθηκε σε ρηχά νερά με 3 μόλις πόντους και 3 ριμπάουντ σε 18 λεπτά παιχνιδιού.