Λίλαρντ: «Η παρουσία μου στους Μπακς δημιούργησε προσδοκίες, κάνω ακόμα όσα έκανα στο γήπεδο»

Ντέιμιαν Λίλαρντ

i

IMAGO / Sipa USA

Λίλαρντ: «Η παρουσία μου στους Μπακς δημιούργησε προσδοκίες, κάνω ακόμα όσα έκανα στο γήπεδο»

Νίκος Καλαμπάκας 08:56 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 18.08.2024

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ανέλυσε τι πήγε άσχημα στους Μπακς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και μίλησε για την προσωπική του απόδοση.

Τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε ο σταρ τν Μιλγουόκι Μπακς, Ντέιμιαν Λίλαρντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Milwaukee Journal".

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην πρώτη του χρονιά στο Μιλγουόκι, επισημαίνοντας ότι το γεγονός πως δεν ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας του, δεν σημαίνει ότι ήταν και κακή η χρονιά.

Ο ίδιος επισήμανε ότι μπορεί να κάνει ακόμα τα πράγματα που τον ανέδειξαν ως έναν εκ των κορυφαίων γκαρντ του NBA, επισημαίνοντας ότι υπήρξαν προσδοκίες με τη μετακίνησή του από το Πόρτλαντ:

«Νομίζω πως όταν έγινε η ανταλλαγή όλοι έλεγαν ότι οι Μπακς θα πάρουν το πρωτάθλημα. Όταν λοιπόν τα πράγματα δεν έγιναν όπως ήθελαν, ή πίστευαν ότι θα γίνουν ή όταν εγώ δεν έμοιαζα όπως ήμουν στο Πόρτλαντ, όλοι αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει με εμένα. «Γιατί ο Λίλαρντ δεν το κάνει αυτό;».

Δύο ομάδες του NBA ενδιαφέρονται για τον Αβράμοβιτς - Μέχρι τις 20 Αυγούστου κρίνεται το μέλλον του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΜΠΑΣΚΕΤ

14:33 - 17.08.2024

Δύο ομάδες του NBA ενδιαφέρονται για τον Αβράμοβιτς - Μέχρι τις 20 Αυγούστου κρίνεται το μέλλον του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Με τις επιδόσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τη Σερβία, ο Αλέξα Αβράμοβιτς απασχόλησε το NBA και μάλιστα σέρβικο δημοσίευμα θεωρεί κατηγορηματικά πως «τη νέα σεζόν θα παίζει στους Χοκς ή τους Κλίπερς» και όχι στην ΤΣΣΚΑ με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο.

Ακόμα και όταν για ένα μεγάλο διάστημα της σεζόν είχα 26 πόντους μέσο όρο έλεγαν τα ίδια. Φαντάζεστε τι στάνταρ έχω θέσει όταν έχω 26 πόντους και 7 ασίστ μέσο όρο και δεν ήμουν καν καλά; Πέρασα πολλά πράγματα, αυτή είναι η αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά ο γκαρντ από τις ΗΠΑ.