Λιμνιάτης: «Δεν βάζουμε χαριστικά τα νέα παιδιά, το αξίζουν - Δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι του Αβδάλα»

Γιώργος Λιμνιάτης

i

© InTime

Λιμνιάτης: «Δεν βάζουμε χαριστικά τα νέα παιδιά, το αξίζουν - Δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι του Αβδάλα»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 19:57 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:57 - 29.09.2024

Ο Γιώργος Λιμνιάτης μίλησε μετά τη νίκη του Περιστερίου Domino's επί του Άρη και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Stoiximan Σούπερ Καπ.

Το Περιστέρι έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον μικρό τελικό του Stoiximan Σούπερ Καπ και κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη με 73-69, σε ένα παιχνίδι που ξεχώρισε για την ομάδα της Αττικής ο Νεοκλής Αβδάλας, με 17 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης έκανε το δικό του σχόλιο για την εμφάνιση της ομάδας, τους νέους που χρησιμοποίησε, την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη διοργάνωση, ενώ αναφέρθηκε και συγκεκριμένα στον Νεοκλή Αβδάλα.

Νίκησε τον Άρη, «κέρδισε» Αβδάλα και Σταυρακόπουλο το Περιστέρι
STOIXIMAN SUPER CUP

18:43 - 29.09.2024

Νίκησε τον Άρη, «κέρδισε» Αβδάλα και Σταυρακόπουλο το Περιστέρι

Το Περιστέρι με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να λυγίσει τον Άρη (73-69), σε ένα παιχνίδι που ξεχώρισαν οι Νεοκλής Αβδάλας και Σωτήρης Σταυρακόπουλος για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο προπονητής του Περιστερίου Domino's είπε: «Μετά τη χθεσινή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, η σημερινή ήταν μία επιβεβαίωση, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Το μυστικό της εικόνας που δείχνουμε είναι η ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα. Όχι μόνο για εμάς ή τους παίκτες αλλά και η διοίκηση. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια που κάνουμε θέλουμε να ευοδωθεί.

Εμείς τα νέα παιδιά δεν τα βάζουμε χαριστικά, το αξίζουν. Τα δικά μας τα παιδιά, όπως ο Σταυρακόπουλος, έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση και το έχουν κερδίσει να παίζουν. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, έχουμε τραυματισμούς, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Το πλάνο μας είναι αυτό, αλλά πρέπει να έρθει και το αποτέλεσμα. Αυτό έχει σημασία. Νομίζω όλοι οι παίκτες θα ανταποκριθούν».

Για τον Αβδάλα: «Νομίζω το ζητούμενο με τον Νεοκλή, είναι να χαμογελάσει. Ήταν η πρώτη κουβέντα που του είπα στην πρώτη προπόνηση. Νομίζω ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί του, του συμπαραστεκόμαστε, όπως κάνουμε σε όλα τα παιδιά. Αν δεν κάνεις λάθη δεν θα βελτιωθείς. Δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι του».