Λιμνιάτης: «Είμαστε στεναχωρημένοι, μπορούσαμε τη νίκη»
i

©InTime

Λιμνιάτης: «Είμαστε στεναχωρημένοι, μπορούσαμε τη νίκη»

Νίκος Καλαμπάκας 23:12 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 29.09.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Περιστερίου, Γιώργου Λιμνιάτη, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για το Super Cup.

Το Περιστέρι έδειξε ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην κόντρα του με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Super Cup, όμως αν και βρέθηκε κοντά στην έκπληξη, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης μετά τον αγώνα επισήμανε ότι οι παίκτες του μπορούσαν να πάρουν τον αγώνα και το γεγονός αυτό τους έχει στεναχωρήσει:

«Είναι μία εντελώς καινούργια περίοδος για το Περιστέρι. Αυτό που πρέπει να χτίσουμε είναι το πνεύμα του νικητή, ότι ακόμα και στα παιχνίδια που αντιμετωπίζουμε πολύ καλές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, θα πάμε να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για να κερδίσουμε», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα του είναι στεναχωρημένοι από την εξέλιξη του αγώνα:

«Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι, πραγματικά μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε χάσει πολλές φορές τη φάση του αμυντικού ριμπάουντ. Γενικότερα είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με την εικόνα που είχαμε. Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν αυτοπεποίθηση, για να καταλάβουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα».