Λιμνιάτης και Ξανθόπουλος οριοθέτησαν τους στόχους του Περιστερίου για φέτος

Λιμνιάτης και Ξανθόπουλος οριοθέτησαν τους στόχους του Περιστερίου για φέτος

Νίκος Καλαμπάκας 16:53 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 26.09.2024

Τί είπαν ο προπονητής και ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου για τους στόχους της νέας σεζόν.

Η νέα σεζόν του επαγγελματικού μπάσκετ στη χώρα μας βρίσκεται προ των Πυλών και ο Esake παρουσιάζει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο νέο του πρωτάθλημα.

Το Περιστέρι Dominos ανήκει στις ομάδες που ευελπιστούν να πρωταγωνιστήσουν και φέτος. Μετά από δύο διαδοχικές σεζόν που οι «κυανοκίτρινοι» τερμάτισαν στην 3η θέση του πρωταθλήματος, φέτος το καλοκαίρι έγινε ανανέωση σε ρόστερ και τεχνικό επιτελείο, όμως, οι φιλοδοξίες παραμένουν υψηλές.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης αντικατέστησε τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της ομάδας των δυτικών προαστείων. Ο Έλληνας κόουτς οριοθετώντας τους στόχους του Περιστερίου, τόνισε:

««Όπως φαίνεται θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών η φετινή Stoiximan GBL. Πολλές ομάδες έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα και σίγουρα αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που κάνει το πρωτάθλημα πιο αναβαθμισμένο και πιο δυνατό.

Ο στόχος του Περιστερίου Domino’s τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι να έχουμε μια ομάδα που θα είναι μαχητική, θα δίνει το 100% σε κάθε φάση στο γήπεδο και θα προσπαθήσει να παίξει ωραίο μπάσκετ, ώστε να μπορέσει να ευχαριστήσει τον κόσμο της πόλης.

Τους θέλουμε δίπλα μας σ’ αυτή την καινούργια προσπάθεια που έχει εντελώς διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με τα δυο τελευταία χρόνια».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός Βασίλης Ξανθόπουλος, δήλωσε:

«Μια καινούργια σεζόν ξεκινάει, εύχομαι η φετινή Stoiximan GBL να είναι ακόμη καλύτερη από την περσινή, ώστε να συνεχίσει την ανοδική πορεία το ελληνικό πρωτάθλημα. Να είναι ακόμη πιο ποιοτικό και ανταγωνιστικό σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Και το πιο σημαντικό να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές των ομάδων.

Όσον αφορά την ομάδα μου το Περιστέρι Domino’s, εύχομαι να δούμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, με την προσπάθεια που θα κάνουμε να τους φέρουμε κοντά μας και εμείς από την πλευρά μας θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα να είμαστε ανταγωνιστικοί και να τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Η στήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική σ’ αυτή μας την προσπάθεια»...