Λιμνιάτης: «Οι παίκτες μου πάλεψαν σαν λιοντάρια, χάσαμε στις λεπτομέρειες»

Λιμνιάτης: «Οι παίκτες μου πάλεψαν σαν λιοντάρια, χάσαμε στις λεπτομέρειες»

Απόστολος Μαυράκης 21:23 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 22.10.2024

Ο Γιώργος Λιμνιάτης μίλησε στη συνέντευξη τύπου της FIBA Champions League μετά την οριακή ήττα του Περιστερίου από τη Μανίσα, δίνοντας τα εύσημα στους παίκτες του για τη προσπάθεια.

Το Περιστέρι αντιμετώπισε για την 3η αγωνιστική του FIBA Champions League την Μανίσα, φεύγοντας από την Τουρκία με την οριακή ήττα του 79-77. Η ομάδα των δυτικών προαστείων έπεσε μαχόμενη, αφού δεν άφησε ποτέ το ματς και πολέμησε κυριολεκτικά μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το Περιστέρι παραμένει χωρίς νίκη σε 3 παιχνίδια του στο FIBA Champions League, ενώ η Μανίσα διατήρησε το αήττητο στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι χωρίς τον Σέιμπεν Λι, που πλέον βρίσκεται στο δυναμικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου Γιώργος Λιμνιάτης, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι, αποθεώνοντας τους παίκτες του για την προσπάθεια και στάθηκε στις λεπτομέρειες που οδήγησαν την ομάδα στην 3η ήττα της:

«Αρχικά συγχαρητήρια στη Μανισα, πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς κόντρα σε μια ομάδα με 2-0, έχοντας κερδίσει τη Μούρθια και την FMP εκτός. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πάλεψαν πολύ σκληρά. Χάσαμε λόγω κάποιων λεπτομερειών, χάσαμε αρκετές επιθέσεις αιφνιδιασμούς που ήμασταν 2 εναντίον 1 ή 3 εναντίον 1, είχαμε 5/11 βολές και χάσαμε στο τέλος 2 σημαντικά ριμπάουντ από το οποίο η Μανίσα έβαλε ένα σημαντικό τρίποντο.

Δε μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες μου, πάλεψαν σαν λιοντάρια και επανήλθαν όταν η Μανίσα βρέθηκε μπροστά. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μας, πρέπει να κάνουμε πέρα τα συναισθήματά μας γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την άλλη εβδομάδα στο πρωτάθλημα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Champions League».