Λιόλιος: «Το Final 8 θα είναι μια γιορτή για όλους»
i

© Intime

Λιόλιος: «Το Final 8 θα είναι μια γιορτή για όλους»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 11:35 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 20.08.2024

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για το Final 8 του Κυπέλλου και τόνισε ότι αναμένεται να είναι μια γιορτή για όλους όσους βρεθούν στο Ηράκλειο.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος τόνισε ότι το Final 8 θα είναι μια γιορτή για το μπάσκετ στην Ελλάδα, ενώ προανήγγειλε πολλές δράσεις στο Ηράκλειο τις ημέρες που θα διεξαχθεί η διοργάνωση. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Αγαπητοί προπονητές, παίκτες είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, κάνοντας το Final 8 που βλέπαμε και ζηλεύαμε στις άλλες χώρες. Χαίρομαι για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με τον υπουργό, αλλά και την στήριξη σε όλο τον αθλητισμό. Δεν είναι θέμα μόνο τα χρήματα αλλά και το νοιάξιμο εκ μέρους όλων των ερασιτεχνικών σωματείων ευχαριστώ. Φέτος η στήριξη είναι ακόμα πιο έντονη. Εμείς πέρσι κάναμε ένα Final 4 και είχαμε πει πως φέτος θα κάνουμε Final 8. Είναι γιορτή για όλους. Κυρίως είναι γιορτή για τις ομάδες. Προπονητές και παίκτες είναι αυτοί που διαμορφώνουν το αύριο. Στην Κρήτη θα γίνουν δράσεις εντός και εκτός γηπέδων. Αθλητισμός είναι όλες οι παράλληλες δράσεις που γίνονται. Όλες αυτές θα γίνουν με τη στήριξη του ΟΠΑΠ. Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες για την βοήθειά τους στο να γίνει το Final 8. Αν δεν ήταν αρωγοί δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό. θεματοφύλακες σε αυτή την διοργάνωση είναι οι ίδιες οι ομάδες». 

Tags: