Η Κάμπατζ χτυπάει τις παίκτριες της Νιγηρίας και στη συνέχεια την «ξαπλώνουν» στο παρκέ (vid)

Λιζ Κάμπατζ

i

Youtube

Η Κάμπατζ χτυπάει τις παίκτριες της Νιγηρίας και στη συνέχεια την «ξαπλώνουν» στο παρκέ (vid)

Sportal newsroom 09:43 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 14.08.2024

Βίντεο από τις... ανταλλαγές γροθιών ανάμεσα στη Λιζ Κάμπατζ και τις παίκτριες της Νιγηρίας, το 2022, είδε το φως της δημοσιότητας!

Το βίντεο της Λιζ Κάμπατζ στο οποίο η παίκτρια της Αυστραλίας επιδίδεται σε... κινήσεις μποξ διέρρευσε, 15 μήνες μετά τον αγώνα της Αυστραλίας με τη Νιγηρία.

Η Αυστραλία έχει μάθει να πορεύεται πλέον χωρίς τη Λιζ Κάμπατζ η οποία έχει αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της χώρας της.

Η σέντερ των «καγκουρό», τον Μάιο του 2022 είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με παίκτριες της Νιγηρίας και λίγες ημέρες αργότερα είχε αποσυρθεί από την εθνική ομάδα.

Η Κάμπατζ πριν λίγες μέρες είχε ανακοινώσει ότι θέλει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, όμως αυτό δεν ήχησε καλά στις Αφρικανές.

Πλέον κυκλοφορεί το βίντεο από το φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων, που εκείνη την εποχή «άναβαν τις μηχανές» τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η Αυστραλή αρχικά φαίνεται να ρίχνει μπουνιά στην πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού, Βικτόρια Μακόλεϊ, ενώ στη συνέχεια χτυπάει με τον αγκώνα άλλη Νιγηριανή παίκτρια.

Η τελευταία ωστόσο είχε διάθεση να απαντήσει κι έτσι πήρε φόρα και χτύπησε με γροθιά την Κάμπατζ, που στη συνέχεια έπεσε στο παρκέ.

Εικόνες που δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και με τον αθλητισμό γενικότερα.

Δείτε το σκηνικό του μποξ που είχε στηθεί σε εκείνο το παιχνίδι, μετά το 24ο λεπτό του βίντεο: