Νέο κεφάλαιο για τους Λόντον Λάιονς: Εξαγοράστηκαν από μέτοχο της Ζαλγκίρις

Λόντον Λάιονς

i

© London Lions

Νέο κεφάλαιο για τους Λόντον Λάιονς: Εξαγοράστηκαν από μέτοχο της Ζαλγκίρις

Σε μία νέα εποχή βαδίζουν οι Λόντον Λάιονς που ανακοίνωσαν κι επίσημα ότι αποκτήθηκαν από μέτοχο της Ζαλγκίρις.

Οι Λόντον Λάιονς έκαναν γνωστό το νέο κεφάλαιο στην μπασκετική τους πορεία, καθώς εξαγοράστηκαν από την «Tesonet», που είναι μέτοχος της Ζαλγκίρις.

Με αυτόν τον τρόπο η εμπειρία του σπουδαίου λιθουανικού συλλόγου θα μπορέσει να μοιραστεί με τους Βρετανούς μέσω αυτού του νέου εγχειρήματος. Μάλιστα, σε σχέση με παλαιότερες οικονομικές προτάσεις/ προκλήσεις προς τους Λάιονς, αυτή η νέα επένδυση μοιάζει ως η μοναδική που θα μπορούσε να σταθεροποιήσει την ομάδα και να την ενισχύσει κατάλληλα οικονομικά.

«Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για τον σύλλογο. Είναι η αρχή ενός νέου ταξιδιού που θα ωφελήσει την ομάδα, τους παίκτες του, τους οπαδούς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του μπάσκετ. Προσεγγίζουμε τη νέα σεζόν όχι μόνο με οικονομική ασφάλεια αλλά, το πιο σημαντικό, με τη δυνατότητα να λανσάρουμε μια σειρά από νέες πρακτικές που θα ενισχύσουν την απόδοσή μας στο πρωτάθλημα και όχι μόνο, αλλά και στο παγκόσμιο μπάσκετ», δήλωσε ο Λενζ Μπαλάν. ο Πρόεδρος της ομάδας του Λονδίνου.

Παράλληλα, ο νέος Γενικός Διευθυντής του συλλόγου θα είναι ο Ιάσων Τρανός, ο οποίος θα συνεχίσει να εργάζεται για τη δημιουργία ρόστερ μαζί με τον προπονητή Πέταρ Μπόζιτς συνεχίζοντας έτσι το ελληνικό... χρώμα στα «λιοντάρια».

«Κλείδωσε» το ρόστερ της Ζαλγκίρις: Οι επτά μεταγραφές και ο στόχος για τη νέα σεζόν
EUROLEAGUE

09:39 - 12.08.2024

«Κλείδωσε» το ρόστερ της Ζαλγκίρις: Οι επτά μεταγραφές και ο στόχος για τη νέα σεζόν

Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε επίσημα το ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2024-25. Η επιστροφή του Ίγκνας Μπαζντέικις, η προσθήκη ενός ανερχόμενου Λιθουανού και οι δύο γκαρντ που θα αντικαταστήσουν τον Κίναν Έβανς, ο οποίος ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό.

«Έχουμε μια καθυστερημένη έναρξη, αλλά είμαστε περήφανοι που έχουμε χτίσει μια μπασκετική κουλτούρα και μια ανερχόμενη βάση φιλάθλων που σημαίνει ότι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στον οργανισμό. Η υποστήριξη από την Tesonet και τον Όμιλο Ζαλγκίρις έχει μόνο να προσθέσει στην ήδη υπάρχουσα ελκυστικότητα του να παίζεις για το Λονδίνο. Η δέσμευση από τους νέους ιδιοκτήτες σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον για τον σύλλογο, καθώς στοχεύουν να προσελκύσουν κορυφαία ταλέντα και να καλλιεργήσουν ένα νικηφόρο περιβάλλον», δήλωσε ο Τρανός, ο νέος Γενικός Διευθυντής των Λόντον Λάιονς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!