Λόνζο Μπολ: «Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα στο παρκέ - Ήταν μία στιγμή που δε θα ξεχάσω ποτέ μου»

Λόνζο Μπολ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Λόνζο Μπολ: «Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα στο παρκέ - Ήταν μία στιγμή που δε θα ξεχάσω ποτέ μου»

Ευτυχία Οικονομίδου 19:08 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 17.10.2024

Ο Λόνζο Μπολ φόρεσε ξανά τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς μετά τον βαρύ τραυματισμό του τον Ιανουάριο του 2022 και επέστρεψε ξανά στην ενεργό δράση δηλώνοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη στιγμή.

Κι όμως είναι αλήθεια. Ο Λόνζο Μπολ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση χίλιες επτά μέρες (1007) μετά τον τρομερό τραυματισμό του στις 14 Ιανουαρίου του 2022. Μεσολάβησαν υποτροπές, πισωγυρίσματα, χειρουργεία για να μπορέσει να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας του και να παίξει ξανά το αγαπημένο του παιχνίδι.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά από εκείνον τραυματισμό που θα μπορούσε να είχε βάλει τέλος στην καριέρα του, ο 26χρονος γκαρντ φόρεσε ξανά τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς με το Νο 2 και μπήκε στον αγώνα των «ταύρων» κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με ολόκληρο το γήπεδο να σηκώνεται όρθιο. Τα συναισθήματά του, όπως είναι λογικό, τον κατέκλεισαν και δεν δίστασε να δείξει την ευγνωμοσύνη του για την επιστροφή του.

Χίλιες και επτά μέρες μετά: Ο Λόνζο Μπολ επανεμφανίστηκε στο NBA για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2022 (vids)
NBA

08:10 - 17.10.2024

Χίλιες και επτά μέρες μετά: Ο Λόνζο Μπολ επανεμφανίστηκε στο NBA για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2022 (vids)

Με νέο χόνδρο στο γόνατο και με μια αίσθηση αναγέννησης, ο Λόνζο Μπολ φόρεσε ξανά τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς και επέστρεψε στη δράση με στυλ, για το preseason game με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Η ομάδα του νίκησε (125-123) κι εκείνος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον φρικιαστικό τραυματισμό του την 14η μέρα του 2022.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά την επιστροφή του:

«Ένιωσα πολύ καλύτερα που έπαιζα από το να βλέπω. Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα στο παρκέ. Ήταν μία στιγμή που δε θα ξεχάσω ποτέ μου. Μακρύς. Πολύ μακρύς ο δρόμο της επιστροφής. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι πέρασε πιο γρήγορα από ότι περίμενα. Όταν μου είπαν ότι θα είμαι 18 μήνες εκτός μετά το χειρουργείου μου ακούστηκε τρελό, αλλά εδώ είμαι. Τα έχω αφήσει όλα πίσω μου».