Συναγερμός στη Euroleague: Τελειώνει από τη Μακάμπι ο Λορέντζο Μπράουν - Η ομάδα φαβορί για την απόκτησή του!

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Λορέντζο Μπράουν

i

Euroleague

Συναγερμός στη Euroleague: Τελειώνει από τη Μακάμπι ο Λορέντζο Μπράουν - Η ομάδα φαβορί για την απόκτησή του!

Νίκος Καλαμπάκας 18:19 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 29.05.2024

Δημοσιεύματα στο Ισραήλ κάνουν λόγο για αποχώρηση του Μπράουν από τη Μακάμπι. Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την απόκτησή του!

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Λορέντζο Μπράουν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ με το ισπανικό διαβατήριο την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της Μακάμπι. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται τα ΜΜΕ στο Ισραήλ, με τελευταίο τον δημοσιογράφο Άρελ Γκίνσμπερ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η ομάδα του Κάτας θα πρέπει να μάθει να πορεύεται χωρίς τον εκρηκτικό γκαρντ από τις ΗΠΑ.

Ο Μπράουν έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Φέτος στη Euroleague αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στα playoffs. Ο ίδιος είχε μέσο όρο 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ στη διοργάνωση και μαζί με τον Μπόλντγουιν ήταν οι ηγέτες της Μακάμπι.

00:53 - 09.05.2024

Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ 81-72: Τα Top 10 plays των «πρασίνων» στην αναμέτρηση

Δείτε τις κορυφαίες φάσεις του Παναθηναϊκού AKTOR στη νίκη με σκορ 81-72 επί της Μακάμπι Τελ Αβλιβ για το πέμπτο παιχνίδι των playoffs της EuroLeague.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, τη δεδομένη χρονική στιγμή πιο κοντά στην απόκτησή του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο παίκτης διαθέτει ισπανικό διαβατήριο και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας ως νατουραλιζέ. Αυτό του δίνει... έξτρα πόντους ώστε να τα βρει με τους Μαδριλένους, που θέλουν να ενισχυθούν τη νέα σεζόν στη θέση των γκαρντ, αφού οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ έχουν μεγαλώσει και ο τελευταίος έχει δηλώσει ότι θα αποσυρθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες!